Woedende Ajax-supporters maken Maurice Steijn trending topic op X

26 september 2023, 21:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax-supporters hebben ervoor gezorgd dat de hashtag #SteijnOut dinsdag trending werd op X. De fans laten op het sociale medium massaal weten dat wat hen betreft trainer Maurice Steijn de eerstvolgende is die in navolging van directeur voetbalzaken Sven Mislintat het veld moet ruimen in Amsterdam.

Steijn ligt onder vuur omdat de resultaten onder zijn bewind behoorlijk achterblijven. Ajax wist onder de Hagenees niet te winnen bij Excelsior (2-2) en Fortuna Sittard (0-0). In Europa blameerde de ploeg zich in het duel om des keizers baard met Ludogorets in eigen huis (0-1). Tegen Olympique Marseille werd bij vlagen wel degelijk goed gevoetbald maar incasseerde de ploeg té makkelijk de tegengoals (3-3). In de gestaakte Klassieker van afgelopen zondag keek Ajax na 55 minuten tegen een 0-3 achterstand aan.

Een bloemlezing uit de meest opvallende tweets:

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

..met wat aanstekers en wat bekers bier manipuleer je elke wedstrijd naar keuze..vervolgens roep je met een heel stadion dat iemand moet gaan en je hebt controle over t bestuur want de kranten staan dr toch al vol mee...stein gaat weg..vandaag morgen of overmorgen..dat lost t allemaal niet op..fyenoord en ajax ruzien om een been en psv gaat ermee heen

Henkapestaart
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zeg dit als neutrale niet anti ajax supporter. Niemand en dan ook niemand kan dit ajax dit jaar nog redden. Steijn is niet het probleem en het feit dat supporters hem blijkbaar weg willen hebben zegt genoeg over hoe verwend ajax fans zijn door de afgelopen jaren. Een jaartje rechter rijtje kan geen kwaad.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als Ajax zijnde kan een jaartje rechter rijtje wel degelijk kwaad. Er word te makkelijk daarover gedacht. Normaal gesproken moet je altijd meedoen om de titel. Of op z'n minst Europees voetbal. Dan kan je onderkant van het linker rijtje nog enigszins oke geven, maar rechter rijtje gaat ver over de grens over wat acceptabel is voor een club als Ajax. Steijn is misschien niet het enige probleem maar ook niet de oplossing. En als club ga je dan toch een trainer ontslaan als er geen verbetering komt. Kijk, ik ben heel eerlijk, hij mag van mij blijven maar dat is puur omdat ik het eens ben met je beredenering dat niemand dit gaat oplossen. Omdat het dieper zit dan alleen de TD + de trainer. Maar ik vind dat Steijn wel degelijk grote fouten heeft gemaakt. En hoe makkelijk de goals om de oren vliegen en zeker als je dan naar de 0-3 van Feyenoord kijk dan zie je gewoon hoe slecht het staat. En dat is niet de eerste keer dat het positionerend niet klopt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen