Wilfred Genee erkent bestaan van zwarte lijst bij Vandaag Inside

13 september 2023, 19:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Vandaag Inside

Niet alle gasten die ooit aanschoven bij Vandaag Inside zijn nog welkom bij het praatprogramma. In een gesprek met politiek journalist Wouter de Winther erkent presentator Wilfred Genee het bestaan van een denkbeeldige 'zwarte lijst'.

"Heb jij mensen op de zwarte lijst staan?", vroeg De Winther aan Genee in de rubriek In de Wandelgangen, die werd opgenomen na het recente bezoek van de journalist aan de SBS6-talkshow. "Nee, totaal niet", antwoordde Genee. De Winther reageerde: "Dat hoor ik wel. Dat er mensen zijn die jij niet wil hebben." Genee: "O, jawel, jawel. Dat klopt inderdaad, ja."

Artikel gaat verder onder video

De presentator zei dat het gaat om 'een paar' mensen, maar wilde ook na aandringen van De Winther niet zeggen om wie. "Ze weten toch wel om wie dat gaat?", zei Genee. "Nee, maar zonder gekheid: alles dat je aandacht geeft, dat groeit. In principe is er bijna niemand die hier op een zwarte lijst staat."

Er zijn in ieder geval de nodige gasten die in het verleden aanschoven bij Vandaag Inside of voorgangers van het programma, maar nu niet meer. Te denken valt aan Hans Kraay junior, Emile Schelvis, Sander Schimmelpenninck en Yves Gijrath. Daarnaast wordt niet zo positief gesproken over bijvoorbeeld voormalig gasten Natacha Harlequin, Roos Schlikker, Steven Brunswijk en Yesim Candan. Verder denkt Mediacourant dat ook Fidan Ekiz op de lijst kan staan.

Bekijk het fragment hieronder:

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen