Volgende Feyenoord-vertrekker aanstaande? 'Ik vind dat werkelijk ongelofelijk'

3 september 2023, 16:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord verkocht met Orkun Kökcü, Marcus Pedersen en Danilo een aantal spelers deze zomer, maar is erin geslaagd om Lutsharel Geertruida en Dávid Hancko te behouden. Rond laatstgenoemde speelde deze zomer eigenlijk niets en dat was tot verrassing van Hans Kraay jr., die hem wel naar de Premier League had zien gaan.

“We hebben het allemaal over de transferdeadline, wie er goede spelers heeft aangetrokken of niet. Maar de belangrijkste transfer van Feyenoord voor mij is, wat geen transfer is, is dat Dávid Hancko 'gewoon' is gebleven”, vertelde Kraay jr. bij Goedemorgen Eredivisie.

Artikel gaat verder onder video

“Hij heeft snelheid, kan indribbelen, kan koppen. Ik vind het werkelijk ongelofelijk dat er geen enkele Premier League-club, die met 35, 40, 45 of 50 miljoen euro smijten, voor hem gekomen is. Ik vind hem echt een van de beste spelers van Nederland. Dat wilde ik nog even kwijt”, zei Kraay in de slotfase van het programma over de linksbenige Tsjechische centrale verdediger.

Trainer Arne Slot hield ook al voorzichtig rekening met een vertrek van Hancko in de komende zomer, zo vertelde hij bij ESPN toen hij uitlegde waarom Feyenoord een van de twee linksbenige centrale verdedigers, Ramon Hendriks, liet gaan. “Het zou kunnen zijn dat dit het laatste jaar van Hancko is, dat is niet ondenkbaar. Of Hendriks een goede vervanger is, kun je moeilijker inschatten als hij een jaar op de bank zit.”

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hans Kraay jr. De volgende verslaggever die mag vertrekken met zijn eigenwijze gedachtegang over zaken. Lijkt wel een koppelbaas. Het doordrammen op de Jong Hancko die hij graag wil verkopen, Het wordt steeds meer een kwal en dat was hij al als voetballer met een verstand van nul, komma. nul. Deze meneer is zo arrogant dat hij je in je gezicht uitlacht. Wat een kwal van een ent, Iedereen moet zich toch irriteren als hij bevraagd wordt als speler/trainer zijnde door hem. Jammer he Kraay dat Hanco gebleven is dat geeft aan hoe sterk de directie van Feyenoord is die jij zo graag kapot wil maken

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen