Vier spelers Real Madrid gearresteerd na verspreiding seksvideo minderjarig meisje

14 september 2023, 19:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Vier jeugdspelers van Real Madrid zijn donderdagochtend gearresteerd door de Spaanse politie. Zij worden ervan verdacht een seksueel getinte video van een minderjarig meisje te hebben opgenomen en verspreid. Mogelijk zijn ook spelers uit de eerste selectie betrokken bij de strafbare feiten.

Dat onthult het Spaanse El Confidencial. Het gaat volgens het digitale nieuwsmedium om één speler van het tweede elftal (Real Madrid Castilla) dat onder leiding staat van clubicoon Raúl en drie spelers van Real Madrid C, het tweede reserveteam van de club dat uitkomt op het vijfde niveau.

Artikel gaat verder onder video

Het viertal zou op trainingscomplex Valdedebas zijn opgepakt door de Guardia Civil en zijn meegenomen naar verschillende politiebureaus, waar de zaak verder onderzocht wordt. Hun mobiele telefoons zouden daarbij ook afgenomen zijn door rechercheurs.

Hoewel het aantal arrestaties voorlopig beperkt is tot het viertal, zijn er volgens El Confidencial mogelijk nog meer spelers van Real - inclusief de eerste selectie - betrokken bij het incident. Van zowel de gearresteerden als de mogelijke andere betrokkenen worden echter geen namen geopenbaard.

Statement
Real Madrid heeft inmiddels een eerste publiekelijke reactie op de gebeurtenissen van donderdag gegeven. "Real Madrid wenst aan te kondigen dat een speler van Castilla en drie van Real Madrid C verklaringen hebben afgelegd bij de Guardia Civil in relatie tot een klacht over het vermeend uitzenden van een private video via WhatsApp", schrijft Real op de eigen website. "Zodra de club de gedetaillleerde feiten kent, zullen gepaste maatregelen genomen worden", besluit de korte verklaring.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen