Van Hooijdonk niet welkom bij ESPN rondom Ajax; dit is zijn vervanger

21 september 2023, 22:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Pierre van Hooijdonk was donderdagavond, zoals vorige maand al aangekondigd, niet welkom bij ESPN rondom de Europa League-wedstrijd van Ajax. Hij ontbrak volledig in de uitzending van Studio Europa.

Van Hooijdonk was vorig seizoen een vaste gast bij Studio Europa en deed de analyses van de Europa League en Conference League altijd met presentator Jan Joost van Gangelen en twee andere analisten – normaal gesproken twee personen van het drietal Kees Kwakman, Kenneth Perez en Marciano Vink.

Artikel gaat verder onder video

Dat drietal – Kwakman, Perez en Vink – doet het donderdagavond zonder Van Hooijdonk. Zij zaten ook aan tafel rond de wedstrijd tussen Zrinjski Mostar en AZ, die eerder op de avond plaatsvond. Pascal Kamperman presenteerde de hoogtepunten uit andere Europese wedstrijden.

Van Hooijdonk is bij ESPN niet meer welkom rondom wedstrijden van Ajax, nadat hij trainer Maurice Steijn had beticht van ‘duistere dealtjes’ in diens periode bij NAC Breda. Daardoor is Van Hooijdonk dit seizoen normaliter een stuk minder vaak te zien op ESPN.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen