Van der Gijp schatert het uit om 'zwoele' Derksen: 'Die dames zitten thuis allemaal op een handdoekje'

14 september 2023, 21:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Johan Derksen wordt de afgelopen tijd naar eigen zeggen overspoeld met mailtjes, zo onthult hij donderdag bij Vandaag Inside. Het betreft trouwe luisteraars die zijn radio-programma op Veronica niet meer kunnen vinden.

Dat heeft alles te maken met de radiofrequenties die na een veiling per 1 september behoorlijk op de schop zijn gegaan. "Ik krijg e-mails dat de mensen van het programma mij kwijt zijn", legt Derksen uit. "Dat is het laatste wat je wil, dat Nederland je kwijt is. Veronica is naar een nieuwe frequentie gegaan, die zitten op die van Slam FM en op Veronica zit nu Radio 10 Gold ofzo", verduidelijkt De Snor.

Artikel gaat verder onder video

René van der Gijp hoort het met enige verbazing aan: "Die mensen die naar jou luisteren hebben echt nog zo'n radiootje met zo'n knop, in de auto gaat dat allemaal vanzelf." Derksen reageert gevat: "Het kan toeval zijn, maar alle mails komen ook uit het bejaardentehuis."

Presentator Wilfred Genee start een fragment uit de radioshow in; tafelgast Rutger Castricum complimenteert Derksen met zijn "echte radio-stem". Derksen legt uit dat hij een 'hele zwoele stem' krijgt omdat hij een speciale microfoon gebruikt die andere radio-zenders niet hebben, tot hilariteit van zijn tafelgenoten. "Die dames zitten thuis allemaal op een handdoekje", doet Derksen er nog een schepje bovenop, waarna Van der Gijp het helemaal niet meer heeft.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen