Van der Gijp: 'Ik heb nog nooit zo'n dood vogeltje zien zitten op tv, zó pijnlijk'

5 september 2023, 06:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Vandaag Inside

René van der Gijp heeft met weinig plezier gekeken naar de terugkeer van Pierre van Hooijdonk op tv. Na een afwezigheid van twee weken mocht de analist weer aanschuiven bij Studio Voetbal. Daar gedroeg hij zich volgens Van der Gijp als een 'dood vogeltje'.

"Ik ben geen fan van 'm, Johan (Derksen, red.) ook niet, maar ik denk dat we er toch eens over moeten nadenken om Pierre van Hooijdonk uit te nodigen", zegt Van der Gijp met gevoel voor ironie bij Vandaag Inside. "Ik heb nog nooit zo'n dood vogeltje zien zitten. Kom op man."

Artikel gaat verder onder video

Volgens Van der Gijp had Van Hooijdonk een grap moeten maken om het ijs te breken. "Ik had 'm al klaarliggen. Als het over iemand zou gaan, gewoon zeggen dat er duistere zaakjes zijn. Kom op! Maar hij zat erbij als een dood vogeltje."

Aan het begin van de uitzending werd Van Hooijdonk verdedigd door presentator Sjoerd van Ramshorst en tafelgast Jeroen Stekelenburg. "Hij had ook tegen Jeroen Stekelenburg kunnen zeggen: joh, ik heb jou niet nodig om mij te verdedigen."

"Wat een lulligheid, die intro. Het was zó pijnlijk. Het was misschien geen Ibrahimovic, maar het is een grote voetballer geweest met successen bij Feyenoord, Celtic en Fenerbahçe. Ik werd er gewoon verdrietig van om te zien hoe hij erbij zat."

Bekijk hieronder de reactie van Vandaag Inside op de terugkeer van Van Hooijdonk:

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gijp is een arrogante oetlul.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen