Van der Gijp geneert zich: 'Hij is de lul-de-behanger van Amsterdam, lulletje rozenwater'

21 september 2023, 10:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Vandaag Inside

René van der Gijp vindt Ajax-trainer Maurice Steijn ‘de lul de behanger van Amsterdam’. De analist van Vandaag Inside merkt op dat de trainer over zich heen laat lopen door directeur voetbalzaken Sven Mislintat.

“Als je twaalf spelers haalt zonder hem erin te kennen, en je laat hem ook nog twaalf spelers aandragen waarvan je zegt ‘nee, dat gaan we niet doen’, dan ben je toch gewoon de lul-de-behanger van Amsterdam?”, vraagt Van der Gijp zich af. “Een lul-de-behanger. Een lulletje rozenwater, klaar.”

Artikel gaat verder onder video

Johan Derksen kan zich daar wel in vinden: “Dan moet die Mislintat maar op de bank gaan zitten. Die arme jongen (Steijn) dacht van een leuke club naar een topclub te gaan, maar die is puur in de ellende terechtgekomen.” Van der Gijp: Die wordt door de selectie niet meer serieus genomen, door niemand niet.

Journalist Noa Vahle, aanwezig in het praatprogramma, interviewde Steijn woensdag in de Johan Cruijff ArenA. Ze vroeg hem naar de poging van Mislintat om bij Jan van Halst en Maurits Hendriks steun te vinden om de trainer te ontslaan. “Steijn is ervan op de hoogte dat dit gesprek maandag heeft plaatsgevonden, maar toen ik hem er vandaag naar vroeg, deed hij echt alsof zijn neus bloedde. Hij blijft de indruk maken van een nuchtere Hagenees. Maar wat wel opviel, de interviews begonnen laat; je had het idee dat hij en Steven Berghuis vooraf heel erg gedrild zijn: ‘Dit mag je wel zeggen, dit niet.’ Ze zeiden ook allebei: ‘Het leidt af.’ Dus hij maakte wel een licht ongemakkelijke indruk.”

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En wat heeft die v.d. Gijp ooit gepresteerd behalve iedereen afkraken. Helemaal niets, als voetballer was het al een mietje en dat is hij nog steeds.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je daarom geen mening mag geven . Wordt het heel stil hier en in de media

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat wil je nou precies zeggen...maak dat eens duidelijk. Jij bent zeker geen liefhebber van dat programma, maar stiekum wel dagelijks kijkt. Dat vd Gijp niet gepresteerd heeft, lag niet aan zijn onkunde. Hij wilde gewoon geen strak leven lijden wat topsporters blijkbaar moeten.

Freakes
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit soort reacties is van mensen die niet tegen confrontatie kunnen en dan maar dom uit de hoek komen. Volgens mij heb je nogal last van het feit dat wat hij zegt waar is. Je kan het niet eens zijn met hoe hij het zegt, maar je hoeft niet heel slim te zijn (zelfs jij niet) om te zien dat het bij ajax een teringzooi is.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Freakes deze persoon heeft meedere accounts nodig en zit hier 24 /7 dusja . Laat gaan . Hij geeft zichzelf likes en reacties

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maupie deze stakker zit hier 24/7 . Werkeloos en met meerdere accounts . Invulling van zijn dag . Fc update is zijn thuis . Met meedere accounts heeft hij in zijn ogen ook altijd gelijk. En mensen die hem steunen . Ik laat hem nog heel fff zwemmen . Maar geloof me als je ziet wie het is moet je lachen

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De spijker op zijn kale rot kop. Gijp kan alleen maar mensen afkraken en schofferen . Deze onbeschaafde viespeuk heeft ook geen manieren met zijn lage IQ en domme lach.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van der Gijp schrot altijd op over zijn tijd bij PSV , waar hij een seizoen onder contract stond en 9 van de 10 wedstrijden op de bank. Hij moet ook eens zijn grote bek houden. Want hij vindt het heerlijk om mensen de schofferen en af te kraken. Als het bij VI over intelectuele onderwerpen gaat , dan blijft jij stil met zijn lage IQ

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lachwekkende Paultje weer, net als het beleid sinds die potloodventer weg is 😅😅😅

Frank16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach, als dat gebeurt, dan denkt Maurice Steijn, zak allemaal maar in de stront bij Ajax. Jullie hebben mij een plezier gedaan. Weg uit deze slangenkuil! Weet je wat? Ontsla mij maar na de desastreuze uitslag van zondag.

AGP Versteeg
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij kan ook nog heel dom en irritant lachen als rancuneuze Johan weer iets dubbelzinnigs zegt of al die flauwe filmpjes van Wilfred

ed seijen
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Altijd iedereen maar afzeiken. Domme opmerkingen waar alleen hij om kan lachen. Mag van mij zo snel mogelijk van de buis.

ed seijen
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een verschikkelijk vervelend ventje die er lol in heeft om mensen af te zeiken. En dan die lach na elke op of aanmerkingen . Een afschuwelijke gemaakte lach. Mag wat mij betreft zo snel mogelijk van de buis. Ik ben al begonnen door niet meer naar dit programma te kijken

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen