Van der Gijp begrijpt helemaal niets van suggestie Frits Barend: 'Dat kan toch niet zomaar?'

26 september 2023, 23:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

René van der Gijp heeft zich maandag behoorlijk verbaasd over een suggestie van Frits Barend. De journalist stelde dat Daphne Koster weleens een goede technisch directeur voor Ajax zou kunnen zijn.

In de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag greep Van der Gijp terug op de suggestie van Barend, die overigens een week daarvoor nog de naam Rafael van der Vaart liet vallen voor diezelfde functie. "Frits vond dat Daphne Koster de opvolger moest worden van Sven Mislintat", zegt Van der Gijp. "Die hoeven we dus ook niet meer serieus te nemen", concludeert Johan Derksen meteen.

Artikel gaat verder onder video

Van der Gijp gaat verder: "Dat zijn toch banen waar je een achtergrond voor moet hebben. Of het nou bij Twente, Roda of De Graafschap is, je kan toch niet zomaar...", waarna hij vertwijfeld stilvalt. Tafelgast Özcan Akyol valt hem bij: "Nee, zeker niet. Als je de dynamiek ook niet kent bij zo'n club", aldus de schrijver uit Deventer.

Koster beëindigde in 2017 haar actieve voetbalcarrière in het shirt van Ajax. De 139-voudig Oranje-international bleef daarna als manager vrouwenvoetbal actief bij de Amsterdamse club.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen