Valentijn Driessen spreekt vermoeden van sabotage bij Ajax uit

18 september 2023, 09:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots / De Telegraaf

Het leek er volgens Valentijn Driessen 'verdacht veel op' dat de spelers van Ajax zondag op bezoek bij FC Twente (3-1 verlies) bewust het gezag van Maurice Steijn ondermijnden. De trainer van de Amsterdammers gaf vlak voor de interlanperiode aan te kunnen leven met de komst van Josip Sutalo, maar dat het nog moest blijken of de andere aanwinsten over voldoende kwaliteiten beschikken.

Ajax is bezig aan een dramatische seizoensstart en staat na de nederlaag in Enschede slechts twaalfde. De achterstand op PSV en AZ is nu al zeven punten, terwijl Feyenoord (met één wedstrijd meer gespeeld) zes punten meer heeft. "Bij geen enkele nieuwkomer was tegen FC Twente een spoortje van een over-mijn-lijk-mentaliteit te bespeuren getuige het slappe verweer", schrijft Driessen in zijn column in De Telegraaf. Het leek zelfs verdacht veel op het bewust ondermijnen van trainer Maurice Steijn vanwege zijn uithaal twee weken geleden in Sittard."

Artikel gaat verder onder video

Ook in een video-item van bovengenoemde krant impliceert Driessen dat de spelers van Ajax Steijn bewust in de steek lieten. "Het leek er bijna een beetje op of de spelers van Ajax een soort afrekening presenteerden richting Steijn, die twee weken geleden heeft gezegd dat hij het 'maar' met deze spelers moest doen, maar dat zij geen van allen zijn keus waren. Het leek er wel op of sommige spelers dit bewust deden. Je mag er niet vanuit gaan, maar je moet nergens raar van opkijken. Het was natuurlijk een aanklacht richting de spelers en hun kwaliteiten."

Naast Sutalo versterkte Ajax zich deze transferperiode met Georges Mikautadze, Carlos Forbs, Gastón Ávila, Chuba Akpom, Borna Sosa, Benjamin Tahirovic, Sivert Mannsverk, Diant Ramaj, Anton Gaaei, Jakov Medic en Branco van den Boomen. Van deze twaalf spelers verschenen zondag met Sutalo, Sosa, Mannsverk, Tahirovic en Akpom vijf aan de aftrap. Gaaei, Van den Boomen, Forbs en Mikautadze vielen in de tweede helft in.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja ja... de fabeltjeskrant

gizmax
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Driessen heeft weer in zijn glazenbol gekeken deze man heeft geen leven thuis en daar moet Ajax het voor ontgelden mooie droef toeter 🤢 bahbah

Huib vanderlee
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat maakt het uit,is altijd snavels zijn zo goed, maar ik heb gisteren toch met een harde plassertje zitten kijken wat heb ik genoten van het spel van snavels. Mv Huib.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo krotje daar glipte fff hijreageertaltijd tussendoor 🤣. Straks weer reageren met je king c accountje . Wat een triest leven heb jij . En ontkennen heeft geen zin 😉.

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als de ajax spelers bewust lopen te klooien
Gelijk in grijpen

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik heb wel begrip voor de spelers die door deze onbetrouwbare en waardeloze trainer worden geschoffeerd. Net als of Stein zelf top is. Door zijn onkunde is er een sportieve crisis, want hij os alleen maar bezig zich zelf in te dekken. Het ligt aan het beleid en aan alle nieuwe spelers. Hoe verzint hij het ? Daarnaast is hij een kei in stoken en onrustzaaien, net zoals Valentijn Driessen en Mike Verweij. Ik heb nog nooit zo een gluiperige en onbetrouwbare trainer gezien

Ajacio
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valentijn Driesen is een heel smerig mannetje met een dubbele agenda Hij lult vaak uit zijn nek, en werkt bij de Telegraaf (de krant van prive) Hij kan beter voor Prive gaan schrijven Ook op tv, moet hij vaak zichzelf corrigeren omdat hij er later achter kwak dat hij er weer eens naast zat

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heeft van Gaal nog wat te doen? Hij zou anders heel erg welkom zijn daar ineens iedereen naar hem WÉL luisteren ! ! Waarom eigenlijk niet ? ? ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen