Valentijn Driessen en Mike Verweij vragen om loonsverhoging en krijgen direct antwoord

4 september 2023, 17:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © De Telegraaf

De podcast Kick-Off van De Telegraaf geldt als een van de meest beluisterde voetbalpodcasts van Nederland. De uitzending is niet alleen te beluisteren op de website van De Telegraaf, maar ook op Spotify en in videovorm op YouTube. In de nieuwste aflevering van de podcast grappen journalisten Valentijn Driessen en Mike Verweij dat zij inmiddels wel een loonsverhoging verdienen, met hun aanwezigheid op al die verschillende platforms.

"We worden godver uitgebuit, hè, wij", zegt Driessen aan het begin van de uitzending tegen presentator Pim Sedee."Vind je?", reageert Sedee. Driessen antwoordt met een knipoog: "Vind je van niet? We zijn op YouTube, de site, de krant, er worden video's gemaakt…"

💬 Sedee: "En wat krijg je ervoor? Geen euro extra."

💬 Driessen: "Nul extra."

Artikel gaat verder onder video

💬 Verweij vindt het ook tijd voor opslag, zegt hij lachend: "Rien van Beemen (CEO van Mediahuis Nederland, eigenaar van De Telegraaf, red.) is terug van vakantie, dus we moeten zo maar eens langs, denk ik."

💬 Driessen: "Hij zit wel op onze etage, dus misschien is het wel handig om even langs te gaan."

In de uitzending wordt ook gebeld met chef sport Marcel van der Kraan. Sedee vraagt hem naar de wens van Driessen en Verweij. "Nu we toch de chef Telesport aan de lijn hebben, verdienen de heren niet wat opslag, als ze op al die platforms acte de présence geven, Marcel?"

💬 Van der Kraan antwoordt: "Nou, met al die platforms krijgen ze behoorlijk wat beroemdheid onderhand. Als je ze te veel gaat belonen, dan krijgen ze het hoog in hun bol, dat zie je in de televisiewereld ook. Bij De Telegraaf vinden we dat de mensen nog wel een beetje met beide benen op de grond moeten blijven."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Frank1954
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sorry salaris verhoging Hebben Ze een pilletje genomen? .De twee slechtste sportjournalisten alleen op zoek naar hits Ik begrijp niet dat de Telegraaf¹ze in dienst houdt Door die twee krijgt de Telegraaf de naam dat ze een boulevard blad zijn en zal de waarde van de krant zeker minder worden

kokonut
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Verweij kan gewoon doorbetalen, Driessen zo snel mogelijk ontslaan.

FriesR
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die twee zijn echt doorgedraaid, loonsverhoging? Ze moeten een schop krijgen bij telegraaf en een die ze maanden voelen. En ze persona non grata maken bij elke sportmedium/magazine /website die er is. Dat ze nooit en te nimmer meer kunnen werken in de sport. De grootste leugenaars uit de media. Ze liegen en verzinnen nog meer dan Privé,Story etc bij elkaar. En 100 %anti Ajax. Gister las ik dat een van de twee al na 5 min een speler kent of hij bij Ajax past. Wat een fantasie. Hebben ze geen personeel nodig bij de Efteling?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen