Uitvallen van één van de snelste aanvallers lijkt flinke meevaller voor PSV

17 september 2023, 19:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Arsenal heeft een degelijke generale repetitie achter de rug voor het Champions League-duel van aanstaande woensdag met PSV. De Engelse ploeg won zondagavond met minimaal verschil van Everton: 0-1. Smet op de zege voor Arsenal was het geblesseerd uitvallen van Gabriel Martinelli. Hij lijkt een vraagteken voor de wedstrijd tegen PSV. De zege betekent een knap resultaat voor Arsenal: de laatste vijf uitduels op bezoek bij Everton leverde slechts één punt op.

Voor Martinelli duurde de wedstrijd op Goodison Park slechts 24 minuten. Hij raakte geblesseerd bij een doelpunt dat hij maakte. Tot overmaat van ramp werd de treffer van de pijlsnelle Braziliaanse vleugelaanvaller, zonder twijfel een van de snelste spelers dit seizoen in de Champions League, ook nog eens door de videoscheidsrechter (VAR) afgekeurd vanwege buitenspel.

Artikel gaat verder onder video

Met Leandro Trossard als vervanger van Martinelli binnen de lijnen had Arsenal het vervolgens niet gemakkelijk. Toch wist het elftal van trainer Mikel Arteta twintig minuten voor tijd een gaatje te vinden in de defensie van Everton. Bukayo Saka trok de bal terug op Trossard, die vervolgens vanbinnen de zestien knap de verre hoek vond.

Het betekende voor Arsenal de vierde zege in vijf duels dit seizoen in de Premier League. The Gunners wonnen van Nottingham Forest, Crystal Palace, Manchester United en Everton; het duel met Fulham leverde een remise op.  De Londenaren staan met dertien punten gedeeld tweede in de Premier League, kort achter het nog foutloze Mancester City.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen