'Scout uit Turkije voor vier spelers aanwezig bij FC Utrecht - Feyenoord'

5 september 2023, 12:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord werd zondagmiddag met belangstelling gevolgd door een scout van Besiktas. De Turkse grootmacht lijkt het wel te zien zitten in spelers van de regerend landskampioen. In Turkijke is de transfermarkt nog open tot en met 15 september.

De scout van Besiktas had volgens 1908.nl bijzondere aandacht voor vier spelers van Feyenoord. Zo werden Mats Wieffer en Gernot Trauner naar verluidt goed gevolgd door de afvaardiging uit Istanbul. Wieffer speelde de volledige wedstrijd en ligt nog tot medio 2027 vast bij Feyenoord. Trauner werd in de tweede helft gewisseld. Zijn contract in De Kuip loopt nog tot medio 2026.

Artikel gaat verder onder video

Niet alleen de twee basisklanten stonden op het lijstje, dat gold ook voor Marcos López en Alireza Jahanbakhsh. Zij bleven allebei negentig minuten op de bank. Jahanbakhsh heeft volgens 1908.nl sowieso geen oren naar een eventuele transfer naar Turkije. Hij lijkt onder trainer Arne Slot voorlopig niet te hoeven rekenen op veel speeltijd bij Feyenoord.

De kans dat Feyenoord in deze fase nog mee gaat werken aan een transfer is heel klein. Wieffer en Trauner zijn belangrijke spelers en de Rotterdammers kunnen geen vervangers meer aantrekken. López geld als linksback als vervanger van Quilindschy Hartman. Een transfer van Jahanbakhsh lijkt eerder bespreekbaar voor de zestienvoudig landskampioen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

denk dat wij heel snel van Dilrosun af zijn want de rest is dit seizoen niet meer te koop dus shop maar lekker verder Besiktas 🤬

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Even nog terug komen over de 'rellen' bij deze wedstrijd . Want fc update vindt dat niet belangerijk meer . Wel de clicks scoren op zondag omdat je weet dat er mensen smullen van zulk nieuws . Maar nu het heel anders blijkt te liggen :namelijk dat de utrecht supporters alles uit frustratie hebben uitgelokt is het geen nieuws . Zoals dus op diversen fimpjes te zien valt ,en de lezing van de autoriteiten het vertellen ,zijn utrecht supporters het uitvak van feyenoord aangevallen . Waarbij er een utrecht fan door het dak van de sluis valt, omdat hij daarop aan het beuken was ,en de deur open gebroken werdt . Daarna waren er kort wat vechtpartijen . Oftewel mijn lezing van heel het voorval was dus juist op zondag . En al die internetajaxnerds, die tijdens hun eigen wedstrijd liever negatief reageren op feyenoord ,hadden het uit hun eigen frustratie dus weer mis

Jacob de Gooijer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

er klopt niets van jouw verhaal

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen