Opvallend: Vandaag Inside nodigt deze gast alleen tijdens voetbalwedstrijden uit

8 september 2023, 12:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Albert Verlinde was donderdagavond weer eens te gast bij Vandaag Inside. De tv-ster zat aan tafel op het moment dat het Nederlands elftal voetbalde tegen Griekenland en dat was geen toeval, zo ontdekte voormalig SBS6-programmadirecteur Tina Nijkamp.

“Een opvallend feitje: Albert Verlinde is altijd en alleen tafelgast bij VI als er op een andere zender groot voetbal is”, schrijft zij op haar Instagram-account. “Albert is dus blijkbaar de ideale anti-voetbalkijker gast. Grappig.”

Artikel gaat verder onder video

Het is scherp opgemerkt van de media-analiste, want van de vier keer dat Verlinde tot dusver aan tafel zat, was er inderdaad elke keer groot voetbal op tv. Bij zijn debuut zat hij aan tafel tijdens de halve finale van de Champions League tussen Internazionale en AC Milan. Op 16 mei werd de return gespeeld tussen de twee Italiaanse clubs. Toen PSV in de voorronde van het miljardenbal speelde tegen Sturm op 15 augustus, zat Verlinde er ook en ditmaal dus ook rond Oranje.

Voor de volgende keer dat Verlinde aanschuift bij René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen, wordt er ongetwijfeld ergens gekeken of er ergens anders op de Nederlandse tv een grote voetbalwedstrijd uitgezonden wordt.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Exitium
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

16 mei was op dinsdag, dat was de dag dat Inter in de CL van AC won.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen