Minister Yeşilgöz laat direct van zich horen na schandalig gedrag bij Ajax - Feyenoord

24 september 2023, 15:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Minister van Justitie en Veiligheid Dilan Yeşilgöz veroordeelt het gedrag van een deel van de Ajax-aanhang met een scherp bericht op X. De VVD-politica spreekt zich uit over de personen die ervoor zorgden dat het duel minutenlang stil kwam te liggen omdat er vuurwerk op het veld van de Johan Cruijff ArenA werd gegooid.

Volg de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord in ons liveblog.

Artikel gaat verder onder video

Yeşilgöz staat bekend als fanatiek supporter van de Amsterdammers. De man van de lijsttrekker van de VVD voor de aankomende Tweede Kamerverkiezingen in november heeft bovendien een officiële functie bij de club: René Zegerius nam recent zitting in de bestuursraad van Ajax.

Op X schrijft Yeşilgöz: "Dit heeft niks meer met voetbal en supporter zijn te maken. Je speelt met de veiligheid van de spelers, medesupporters en jezelf. Schaam je kapot!"

Reacties

BredaTillIDie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Oh schaam je kapot...dat zal ze leren!

familieharbers03
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ajaks uit de competitie nemen en in kkd volgend jaar laten spelen

Kanthaaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooi gesproken Dilan. Ga je nu eindelijk dat cellencomplex voor dit soort onderwormen weer inrichten ? Na gebruik wel ontsmetten graag. En nee, ze hoeven niet te luchten of zo. Zijn toch dol op hun eigen stank.

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een commentaar van Dilan Yeşilgöz Had dat vak maar leeg laten halen met geweld en iedereen opgepakt en vastgezet idem geldt dit voor juffertje Halsema We weten nu dat we in ieder geval niet op de VVD moeten stemmen met haar gemakzucht.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen