Kenneth Perez kijkt op van moment tijdens PSV - NEC: ‘Het ziet er héél lelijk uit’

17 september 2023, 21:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Kenneth Perez genoot afgelopen zaterdag met volle teugen van de 4-0 overwinning van PSV op NEC. De analist gaat tijdens Dit was het Weekend echter in op een opvallende situatie die minder positief was. Er ontstond de nodige ophef nadat Hirving Lozano, Johan Bakayoko en Ricardo Pepi volop discussieerden over wie een penalty mocht nemen.

Bakayoko en invaller Lozano waren er als eerste bij om de penalty te claimen. Dat gebeurde al toen scheidsrechter Joey Kooij aan de zijkant nog de beelden aan het bekijken was. Vervolgens meldde ook Ricardo Pepi zich. Aanvoerder André Ramalho – Luuk de Jong was al gewisseld – meldde zich en wees Pepi aan als penaltynemer.

Artikel gaat verder onder video

Na afloop werd toegelicht dat Pepi de nummer twee is op het lijstje met strafschoppennemers. Perez keek vol ongeloof naar het incident. “Dat is totaal niet mooi. Het ziet er echt héél lelijk uit. Ik begrijp het echt niet”, begint de analist. “Zoiets bespreek je toch tijdens de algemene teambespreking? Hebben Bakayoko en Lozano niet opgelet?”, vraagt Jan Joost van Gangelen zich vervolgens af.

“Daarom staat een assistent-trainer bij een wissel met 483 plaatjes in zijn hand, maar die van de penaltynemers stond er denk ik niet op. Maar dit zag er een beetje gek uit. Buiten dat dit gênant is, zet je de penaltynemer gigantisch onder druk”, reageert Perez hierop. Pepi bleef overigens ijskoud en benutte het buitenkansje, waardoor PSV uiteindelijk met 4-0 won.  

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

sander wijnen
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is toch echt 4-0 geworden, niet 4-1

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen