Johan Derksen jaagt 'warhoofd' Rutger Castricum van tafel Vandaag Inside: 'Ik ga!'

14 september 2023, 22:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Johan Derksen is er donderdagavond bijna in geslaagd om gast Rutger Castricum van tafel te jagen bij Vandaag Inside. De Powned-presentator werd door Derksen onder meer uitgemaakt voor 'warhoofd' en continu onderbroken tijdens een verhandeling over de verhoudingen tussen de politiek en de media.

Op een bepaald moment is Castricum het even beu: "Ik was aan het praten nu!", roept hij tot hilariteit van de rest van de tafel én de studio, terwijl Derksen aanhoudend probeert hem te interrumperen. Onder de uitroep "Ik ga!" verlaat hij daarna zelfs de tafel even, om overigens snel weer terug te keren.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Valentine
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die Derksen is domweg de meest irritante man van Nederland aan het worden. Die demente dwaas denkt dat alles via zijn protocol moet, hij mag alle onzin onbeperkt uitbraken en een ander moet klein worden gehouden/gemaakt.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valentine, je ziet het goed. Helaas wordt Derksen op handen gedragen door zijn kortzichtige en kleingeestige achterban. Zo lang het duurt dan, want lekker lachen is een vinger lang.

Liam
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Whaha. Krotje krot een heleboel onzin uit. Kortzichtig en kleingeestig? Keer IQ test doen wie er kleingeestig is? Ps: zeikerd. Werkt AB niet?

Thomvak425
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die had geaborteerd moeten worden. Hij is sltijd al een irritante zsk hooi geweest

Michiel Tempel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valentine en Krotje , wat een positieve bijdrage van jullie . Kunnen jullie Timmermans ook in de ban doen?

Ad Bertens
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Johan Derksen weet veel en zo gedraagt hij zich ook, maar de manier waarop is wel eens irritant. Die van der Gijp is veel erger, weet een beetje van voetbal en verder ook niets. Zit iedere avond aan de rode wijn en dat lachen van hem is vreselijk irritant, gaat steeds harder lachen, bah bah. Hij mag van mij en ik weet van velen opsodemieteren.

Leentje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@Ad Bertens, niet van mij, hoor....ik mag Gijpie wel. Samen met Derksen een heerlijk duo😂

Leentje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik begin eigenlijk steeds meer respect te krijgen voor van Castricum. In het begin vond ik hem behoorlijk irritant met die lach van hem die over alles aangezet werd. Misschien was hij nog wat zenuwachtig de eerste keren aan tafel bij VI. Ja, ik vind hem steeds beter worden. En Derksen....tsja...ik kan er niks aan doen, maar dat is echt een man naar mijn hart😀👍

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen