Jack van Gelder heeft na één helft genoeg gezien en rekent hard af met Ajax en Mislintat

3 september 2023, 16:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Jack van Gelder is zondagmiddag niet overtuigd geraakt van de nieuwe Ajax-aanwinsten die hun opwachting maakten tegen Fortuna Sittard. Op X, voorheen Twitter, laat de presentator weten het onbegrijpelijk te vinden dat de Amsterdamse club een 'onervaren TD' zo veel macht heeft gegeven.

"De zaakwaarnemers van de nieuwelingen bij Ajax zijn de grote winnaars. Hoe kan een gerenommeerde vereniging en ook nog eens een beursgenoteerd bedrijf alle macht geven aan een td zonder enige reputatie en kennis van het voetbal in Nederland", vraagt Van Gelder zich hardop af. 

Artikel gaat verder onder video

Van Gelder schrijft daarnaast dat hij geen een speler ziet die hem een glmlach kan bezorgen, maar geeft aan dat dat in het resterende deel van het seizoen nog kan veranderen: "Misschien wordt het een fantastisch elftal dat een geweldig seizoen gaat spelen maar ik zie nu nog geen enkele speler die mij kan bekoren."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax moet zich schamen voor zo wedstrijd te spelen echt niet om aan te zien eerste voor ronde er uit Europa verder komen ze niet en 4 competitie mogen ze de handen dicht knijpen wat een blamage team is dit

De Enige Echte
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hahahaha😂😂😂

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat had je dan gedacht na één wedstrijd met allemaal nieuwe spelers. Bij welke andere club is er een heel elftal weggekocht? Een nieuw elftal kan je niet kopen. Het duurt minimaal een jaar voordat een nieuw team is ingespeeld en dan moet het ook nog eens allemaal kloppen en passen. Over dat laatste heb ik grote twijfels, maar het is nu te laat om daarover te blijven zeuren. Ze zullen het moeten doen met wat er nu is. En van Jack van Gelder heb ik ook geen hoge hoed op. Ook weer zo iemand die helemaal niemand goed vindt, zelfs Sutalo niet, die belachelijke idioot.

benrooy
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

jack is gewoon de grootste nsb er van amsterdam met die schijnheilige kop van m …

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies en dat schijnen die internethero's niet te snappen . Steken de kop in het zand en verdedigen alles van die duitser . Ras ajacieden ,oud spelers etcetc zeggen allemaal hetzelfde als de media /analisten . Maar nee hoor de internethooligans hier weten het beter .

Frank16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jack van Gelder heeft meer vertrouwen in Feyenoord en PSV. Jack, ik heb dat al langer gezien en gezegd. Voor mij geen verrassing. Sinds Overmars al dacht ik Ajax gaat bergafwaarts.

Jozef
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat is die ajaksied 2010 een primitief figuur met zijn uitspraak rotmof. Die heeft meer niveau dan jij

Kneet
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een zegen is die Duitser en dat hebben we allemaal te danken aan de dickpics van overmars….🙏😇😎

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen