Grote walging om hoe één speler van Ajax de 3-2 tegen Olympique Marseille vierde

21 september 2023, 22:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax kende donderdagavond een droomstart van de tweede helft tegen Olympique Marseille. Carlos Forbs bracht de bal vanaf de rechterflank laag in de zestien van de Fransen, waar Kenneth Taylor knap binnen tikte. Het juichen van de middenvelder zorgt bij fans en voetballiefhebbers voor verbazing.

Nadat Taylor Ajax op een 3-2 voorsprong had gebracht, was van uitzinnige blijdschap zeker geen sprake bij de viervoudig Oranje-international. Taylor legde een vinger langs het rechteroor en schreeuwde vervolgens in het Spaans ‘vamos’ richting het eigen publiek. De 21-jarige middenvelder oogst daarmee weinig sympathie online.

Artikel gaat verder onder video

“Eerst presteren daarna maniertjes meneer Taylor”, reageert iemand op X op de wijze waarop Taylor zijn doelpunt vierde. Een ander schrijft: “Gefrustreerde reactie van Taylor na zijn doelpunt richting publiek. Taylor duldt klaarblijkelijk geen kritiek. Dat de kritiek terecht is doet er blijkbaar niet toe.” En: “Verschrikkelijk dat juichen van Taylor!”

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Taylor is de zwakste speler bij Ajax. Zolang hij wordt opgesteld, wordt het NOOIT wat met Ajax. Verleden jaar (zonder Mislintat) met spekers als Taylor geen kampioen , geen Beker, geen JC schaal en het lachertje in Europa. Niks naks noppes.

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gelijk heb je, overschat en middelmatig die Taylor

Bread Pita
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De reacties zijn zo mogelijk nog zieliger. Hij gooit er idd frustraties uit Lijkt mij menselijk helemaal als hij al weken afgebrand wordt door Ajax supporters Kritiek was wel terecht maar als je dat las denk je nou nou dat gaat wat ver.Je kan er beter boven staan, maar wat hij ook doet, hij kan geen goed meer doen lijkt het wel

Makka1949
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is zijn vader een Spaanse militair ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen