Feyenoord schiet uit de startblokken in Klassieker: Giménez zorgt voor blijdschap na 9 minuten

24 september 2023, 14:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord is zondagmiddag al vroeg op voorsprong gekomen in De Klassieker tegen Ajax. Na een goede actie van Quinten Timber liet spits Santiago Giménez al na negen minuten de 0-1 voor de Rotterdammers aantekenen. Het betekent alweer de zevende Eredivisie-treffer in zes duels voor de Mexicaanse aanvalsleider van de regerend kampioen.

Volg de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord in ons liveblog.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

avatar

Wat slecht weer van ajax gatenkaas achter in de verdediging niet om aan te zien Ik heb al gezegd dat het 5 0 word voor Feyenoord

Waarom19
    0
    + 1
avatar

Iedere week langer met Stein als trainer zakt Ajax verder weg. Deze waardeloze en onbetrouwbare ondermijner is een schoft. Het houdt bewust de nieuwe spelers op de bank. Ik hoop dat hij maandag wordt ontslagen met zijn rattenstreken. Onder zijn leiding speelt Ajax meer achteruit dan voor uit.

CG
    0
    + 1
avatar

Meteen was het vanaf het begin van de eerste helft zichtbaar dat we onder druk kwamen te staan. Ook dat vooraf gezegd moet worden dat Feyenoord eerst ca vijf harde overtredingen nodig had om met een 0 - 3 voor te komen te staan. Ook dat de gegooide beker deed aangeven dat de wedstrijd werd gestaakt. Er staat de komende twee weken heel wat te gebeuren bij Ajax willen ze acties ondernemen om weer beter te gaan voetballen. Kampioen worden lijkt wel definitief afgeschreven. Ik zag in de eerste helft ook geen enkele speler die acties deed ondernemen om de boel bij elkaar te krijgen. Dankzij de gegooide vuurwerk op het veld werd de wedstrijd gestaakt en dat alleen al in de eerste helft. Dat het een wanorde en een dieptepunt bereikt is lijkt hierdoor terecht. De hele verdediging was onzichtbaar waardoor goede samenwerking er niet was en dat daardoor de achterstand van de 0 - 3 erg snel werd bereikt. De eerste helft moet meteen vergeten worden ! ! Ik vraag me af of van Gaal terug komt bij Ajax ongeacht in welke functie dan ook, iets wat dat zomaar kan gebeuren. Niets is onmogelijk.