Driessen snapt he-le-maal niets van genoemde optie bij Ajax: 'Hoe erg kan het vloeken bij Ajax?'

29 september 2023, 19:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Lodewijk Asscher, voormalig viceminister-president van Nederland, werd afgelopen week genoemd als mogelijk lid van de Raad van Commissarissen van Ajax. Valentijn Driessen snapt helemaal niets van die suggestie en veegt de vloer volledig aan met de voormalig PvdA-voorman.

“Wat ben ik blij dat Lodewijk Asscher het niet geworden is”, begint Driessen zijn referaat in de Kick-Off-podcast van De Telegraaf over de nieuwe leden van de RvC. “Leven we in een kapitalistische wereld bij Ajax of niet? Alles draait om geld. Kapitalisme in optima forma. En dan krijgen we een linkse, socialistische oud-partijleider van de PvdA, die natuurlijk gesteund wordt door Groen Links-burgemeester Femke Halsema.”

Artikel gaat verder onder video

Driessen snapt er werkelijk niets van dat Asscher serieus werd genoemd in Amsterdam. “Hij moet dan eventueel voorzitter worden van de Raad van Commissarissen van Ajax?! Dat vloekt toch? Hoe erg kan het vloeken bij Ajax?”, betoogt de kritische Driessen. “Een man die nog nooit verantwoordelijk is geweest voor enig bedrijf, voor een winst bij een bedrijf. Die wordt dan voorzitter bij het meest kapitalistische bedrijf hier in Amsterdam.”

Dat Asscher überhaupt wordt genoemd voor de functie bij Ajax, vindt Driessen te gek. “Hoe is het in godsnaam mogelijk dat die naam naar boven is gekomen?”, aldus de journalist. Collega Mike Verweij heeft overigens een hele andere mening wat betreft Asscher. “Ik denk dat Asscher wél een goede optie zou zijn voor Ajax”, gaf hij Driessen nog enig tegengas.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valentijn Driessen is een grote opruier en maakt misbruik van zijn job bij de Telegraaf. Aan tafel bij VI Vandaag is hij zo tam als een lammetje en waait er n lult mee met de dnor en vsn de Gijp. Hij heeft zelf ook nooit gevoetbald maar is chef voetbal bij de Telegraaf. Hij is gewoon een gladde aal en een loser.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hopelijk wordt Driessen snel ontslagen bij de Telegraaf met zijn also gelul

Frank1954
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wanneer stoppen jullie met het klakkeloos overnemen van die onzin van Driessen.Dit.is echt op.het niveau van een Boulevard blad.Stop met die onzin !!!!!

Voetbalkenner018
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zie op deze site dagelijks de mening van Valentijn Driessen. Waarom wordt er zoveel aandacht gegeven aan zijn negativisme? Geef hem ajb geen podium meer. Er is al zo veel negativiteit op de wereld.

gizmax
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En alweer een negatieve uitlatingen van die droef toeter wat een hopeloos stuk ellende is die man pffffffff

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen