Anwar El Ghazi kan na vertrek bij PSV terugkeren in de Premier League

4 september 2023, 13:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Anwar El Ghazi heeft de clubs voor het uitkiezen na zijn transfervrije vertrek bij PSV. Volgens Fabrizio Romano heeft de aanvaller een aanbieding van een club uit de Premier League op zak en kan hij zich eveneens verheugen op belangstelling uit Saudi-Arabië.

El Ghazi keerde vorig jaar bij PSV terug op de Nederlandse velden. De oud-speler van onder meer Ajax en Aston Villa moest toenmalig trainer Ruud van Nistelrooij van extra opties op de flanken voorzien. El Ghazi slaagde er weliswaar niet in een basisplaats te veroveren, maar was in 33 wedstrijden in alle competities nog wel goed voor negen doelpunten en twee assists.

Artikel gaat verder onder video

Het perspectief voor de vleugelaanvaller werd er in de aanloop naar het nieuwe seizoen echter een stuk minder op. De nieuwe coach Peter Bosz gaf op de rechtsbuitenpositie vanaf het begin de voorkeur aan Johan Bakayoko. Bovendien haalde PSV op Deadline Day Hirving Lozano terug naar Eindhoven. De rentree van de Mexicaan lijkt de druppel te zijn geweest voor El Ghazi. De oud-Ajacied kwam in de eerste officiële duels van dit seizoen al niet in actie. PSV maakte laat op Deadline Day bekend dat het contract van El Ghazi ‘in goed overleg’ was ontbonden.

De aanvaller lijkt als transfervrije speler over interesse niks te klagen te hebben. Volgens Romano kan El Ghazi kiezen voor een terugkeer naar de Premier League. De Italiaanse transferspecialist meldt maandagmiddag dat een club op het hoogste Engelse niveau El Ghazi een aanbieding heeft gedaan. Over welke club het gaat, wordt niet duidelijk. De voormalig Oranje-international heeft ook opties buiten Europa, waaronder Saudi-Arabië. Volgens Romano zal El Ghazi snel een beslissing nemen over zijn toekomst.

El Ghazi was zondag nog in het Emirates Stadium voor de ontmoeting tussen Arsenal en Manchester United.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen