Antony reageert via statement op schokkend verhaal ex-vriendin

4 september 2023, 21:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Antony ligt hevig onder vuur nadat Gabriela Cavallin, de ex-vriendin van de oud-Ajax-aanvaller, hem beschuldigd heeft van huiselijk geweld. Cavallin beweert dat de Braziliaans voetballer haar tussen juni 2022 en mei 2023 enkele keren heeft belaagd. Antony is maandagavond inmiddels met een statement gekomen via Instagram.

“Uit respect voor mijn fans, vrienden en familie, voel ik me verplicht om uitleg te geven over de valse beschuldigingen die ik heb gekregen”, begint de vleugelspeler van Manchester United. “Vanaf het begin heb ik deze zaak serieus en met respect behandeld. Het politieonderzoek valt onder de dekmantel van justitie en daarom kan ik de inhoud ervan niet openbaar maken”, gaat Antony verder.

Artikel gaat verder onder video

“Ik kan echter met vertrouwen zeggen dat de beschuldigingen vals zijn. Dat gaat het bewijsmateriaal uiteindelijk ook aantonen. Mijn relatie met Gabriela was tumultueus, inderdaad met hevige woordenwisselingen, maar ik heb nooit geprobeerd om haar fysiek te belagen. Zij vertelt elke keer een ander verhaal over dit onderwerp”, schrijft Antony verder.

De Braziliaan weet vrijwel zeker dat hij niet gaat vervolgd worden voor zijn beschuldigingen. Cavallin stapte in juni 2023 naar de politie in São Paulo, maar zou volgens UOL ook aangifte hebben gedaan bij de politie van Manchester. Antony ontkende de beschuldigingen al eerder in een statement in juni. Hij zei onder meer dat hij vals werd beschuldigd en dat hij erg te lijden heeft onder de beschuldigingen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen