Wilfred Genee: 'Er zijn drie mensen huilend het pand uit gelopen'

31 augustus 2023, 11:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Vandaag Inside

Talpa organiseerde woensdag de nodige screentests om (potentieel) nieuw tv-talent te testen. Vandaag Inside-presentator Wilfred Genee speelde een belangrijke rol bij de screentests: hij gaf begeleiding aan de deelnemers en werd zelf ook geïnterviewd door ze. In het item In de Wandelgangen vertelt hij aan voormalig wielrenner Roxane Knetemann dat niet iedereen even blij was met zijn stijl. Maar met name Rutger Castricum, die ook aanwezig was bij de screentests, zou de deelnemers van hun stuk hebben gebracht.

"We hadden vandaag allemaal screentesten. Je moest eerst een quiz doen, daarna moest je mij interviewen en daarna kwam als verrassing Rutger Castricum binnen. Die zaagde je tot aan je enkels af. Dat is ontzettend leerzaam, maar er zijn drie mensen huilend het pand uit gegaan", lacht Genee in het gesprek met Knetemann. "Ja. Ik was heel vriendelijk, maar je weet hoe Rutger is."

Artikel gaat verder onder video

"Ik vond van mezelf dat ik heel toeschietelijk was, maar ik heb van de mensen daar gehoord dat ik toch nog best lastig was", vervolgt de presentator van Veronica Offside en Vandaag Inside. "Tijdens het interview vraag ik bijvoorbeeld: waar wil je naartoe, wat is de kern van je vragen, waar wil je eruit hebben? Dat is toch alleen maar goed, dan help je iemand toch?"

Bekijk hieronder de video met meer toelichting van Wilfred Genee en de reactie van Roxane Knetemann:

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wilfred de Achterbakse, prominent CDA-fan.

ouwe kaas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wilfred Aka ladyshave!

Theike Futs
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik snap niet wat er mis mee is met Wilfred Genee. Hij probeert altijd het onderste uit de kan te halen, zij het op een "smerige" manier maar het lukt hem wel altijd. Je merkt dat Genee altijd goed geïnformeerd is als hij ergens aan begint, precies zoals een vakman behoort te zijn. Ik zie hem liever dat vd Gijp die alleen maar leuk wilt zijn. Dat was de juiste opzet toen het programma 2 maal in de week op de buis was, maar nu ze van maandag t/'m vrijdag op de buis zijn is dat teveel vanhet goede.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen