Wesley Sneijder meldt zich af voor Veronica Offside: 'De kans is aanwezig dat hij helemaal niet meer komt'

15 augustus 2023, 08:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Veronica

Wesley Sneijder heeft zich afgemeld voor de eerste uitzending van Veronica Offside. Of de recordinternational ooit nog aanschuift bij de talkshow, is volgens presentator Wilfred Genee nog maar de vraag.

Het nieuwe seizoen van Veronica Offside ging maandagavond van start. Sneijder, een van de vaste analisten van het programma, schitterde in afwezigheid. "Een nieuw seizoen Veronica Offside. Nieuwe kansen, maar bekende gezichten: Wim Kieft, Dick Advocaat en Andy van der Meijde. Geen Wesley Sneijder vandaag. Hij zou eerst wel komen, maar hij wil nog even tijd voor zichzelf hebben. De kans is ook aanwezig dat hij helemaal niet meer gaat komen", opende Genee de uitzending.

Artikel gaat verder onder video

Andy van der Meijde vreest dat Genee gelijk krijgt. "Het zou zonde zijn. Ik heb Wesley hier graag aan tafel. We waren een goed team. Ik hoop dat hij terugkomt, maar ik vrees het ergste", reageerde hij.

Gedurende de zomerbreak van Veronica Offside was er het nodige te doen om Sneijder. De voormalig middenvelder sprak met Ajax over een rol in de technische staf, begroef de strijdbijl met de F-Side, maar zette vervolgens een streep door een terugkeer nadat Maurice Steijn had aangegeven dat de Amsterdamse club de gesprekken on hold had gezet.

Dick Advocaat kan zich niet voorstellen dat Sneijder assistent-trainer wordt bij Ajax. "Ik zie hem meer in een rol als technisch directeur. Sven Mislintat? Sneijder kan toch ook wel de hele dag bellen. Misschien kan hij dat nog wel beter. Marc Overmars heeft het in het verleden gedaan. Wesley heeft ook een enorme uitstraling en connecties in de voetbalwereld. Het is alleen maar onderhandelen, hè."

Genee verwacht niet dat Sneijder een rol als (technisch) directeur krijgt bij Ajax. "Hij wordt eerder een stagiair, dat hij bij de jeugd gaat kijken en Steijn gaat assisteren. Het liep niet helemaal soepel. Vorige week was Wesley opeens toch weer een beetje ontstemd. Toch denk ik dat hij iets gaat doen bij Ajax. Althans, daar gaan we nu een beetje vanuit."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

kib*
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben blij dat Wesley niet bij Ajax komt werken. Wesley is onberekenbaar.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Eens, als voetballer groots maar dat doe je met de hele ploeg, staf, in sommige gevallen ook de supporters nog. Maar nu moet hij het allemaal zelf laten zien en voordat het moeilijk word haakt hij al af. Die moet je bij er in Amsterdam niet tussen hebben lopen

bonaire
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Begrijp niet zo goed wat hij nu precies wil , deed al mee aan de korte cursus? Maar ook dit was niet goed genoeg , volgens mij wil hij de papieren gewoon krijgen van de knvb ?? Maar dat gaat niet gebeuren , hij zal er toch echt iets voor moeten doen.

Theike Futs
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij heeft aan de ene kant waarde voor ajax of welke andere club in de mickey mouse competitie maar aande andere kant ook weer niet. Hij heeft verstand van het spelletje maar dat heeft van Basten ook en toch mislukte hij daar grandioos. Oke, nou weet ik ook wel dat sneijder niet als trainer in the picture was, maar dan nog. Ik vind sneijder een beetje een labiel persoontje. Maar dat komt omdat hij zichzelf belangrijker is dan hij in werkelijkheid is en omdat hij teveel hooi op z'n vork neemt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen