Valentijn Driessen weet zeker dat Ajax wordt besodemieterd: 'Ik kan het niet bewijzen, maar...'

4 augustus 2023, 17:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots / Talpa

Valentijn Driessen is ervan overtuigd dat Ajax wordt besodemieterd door Dinamo Zagreb. Directeur voetbalzaken Sven Mislintat probeert Josip Sutalo uit de Kroatische hoofdstad los te weken, maar is daar vooralsnog niet in geslaagd.

Mislintat werd deze week gespot in Kroatië, waar hij met Dinamo Zagreb sprak over een mogelijke transfer van Sutalo. "Hij keek wat verdwaasd rond en had een moeilijk tasje bij zich. In dat tasje zit 25 miljoen euro, de vraagprijs van Dinamo Zagreb. De raad van commissarissen weet niet wat Ajax betekent, de directie weet van toeten noch blazen en dan gaat de nieuwe directeur voetbalzaken met 25 miljoen euro naar Zagreb. Ja, dat is natuurlijk vragen om moeilijkheden. Hij wordt daar - figuurlijk - beroofd, want ze weten dat hij met een zak geld komt, van toeten noch blazen weet en helemaal in paniek is omdat er spelers moeten komen", aldus Driessen in de podcast Kick-off van De Telegraaf.

Artikel gaat verder onder video

Het baart Driessen zorgen dat Mislintat een deal met Dinamo Zagreb probeert te sluiten. "Dan denk ik: Ajax, Ajax, hoe is het in godsnaam mogelijk dat je zo'n iemand met 25 miljoen euro de markt opstuurt om een speler te halen terwijl je weet dat je aan alle kanten besodemieterd wordt? Dat hebben ze op de Balkan echt uitgevonden, dit werk om geld aan te onttrekken", vervolgt Driessen, die het niet zou verbazen als de nakende transfer van Jakov Medic te maken heeft met de onderhandelingen in Zagreb. "De familiebanden moeten we nagaan, maar dat zal niet mogelijk zijn. Dat is vaak de truc, de afleiding: niet de hoofdprijs voor één speler betalen, maar dan wel de ander binnenhalen. Dinamo Zagreb zegt bijvoorbeeld: wij willen 25 miljoen euro, maar de club heeft dan ook belangen bij Medic. Dat komt misschien omdat zijn oom daar toevallig rondloopt. Ik kan het niet bewijzen op dit moment, maar je voelt dat natuurlijk aan omdat het heel vaak gebeurt."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goh, ze proberen het ook echt niet te verbergen waar ze mee bezig zijn bij de Telegraaf.

Thomvak425
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ook al heeft hij gelijk: wat een irritant mannetje die Valentijn Driessen. Altijd maar zeiken, nooit iets positiefs. Bah.

martienis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je niks kan bewijzen jou je mond dan wat een niksnutter van telegraaf zeg

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Misschien komt het dat de telegraaf door Ajax buitenspel is gezet dat Driessen hiermee komt. Dat Ajax zijn selectie moet versterken is een feit maar voorlopig is er nog niets bekend van dat een speler vanuit Zagreb naar Amsterdam komt dus is dit puur speculeren wat Driessen doet. Waarschijnlijk is het beter dat Driessen naar de Efteling verkast om aan de slag te gaan als sprookjesverteller.

martienis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Blij dat die flut krant van de telegraaf niet meer binnen komt bij Ajax

martienis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hou je mond niksnutter van de telegraaf

HarryPinas16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valentijntje Smoel Dicht ,Wij zij jou allemaal goed zat bla bla bla een dikke ... in jou mond doe ik ook vaak met m'n wijf

Joop Gerritsen
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar
  1. Hangt van los zand aan elkaar, want paniekvoetbal wordt afgestraft en zeker als je iemand met nul know how de markt opstuurt om aardbeien te kopen , dan koopt hij\zij\ het, rotte spruiten.
Gdwa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valetijn is nog steeds niet gestopt met azijn drinken.

Fred Van Zutphen
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vreselijke man

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen