Valentijn Driessen raadt Ajax aan poging te wagen voor Oranje-international: 'Hij heeft zijn koffers al gepakt'

14 augustus 2023, 09:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Talpa

Valentijn Driessen adviseert Ajax om een nieuwe keeper halen nu Gerónimo Rulli waarschijnlijk maanden uit de roulatie ligt. De Argentijnse doelman liep zaterdag tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Heracles Almelo (4-1) een schouderblessure op, waardoor Maurice Steijn alleen nog maar Jay Gorter en Diant Ramaj tot zijn beschikking heeft.

Gorter was tegen Heracles de vervanger van Rulli, terwijl Ajax deze zomer veel geld betaalde voor de komst van Ramaj. "Je weet bij Gorter precies wat je aan hem hebt. Nu de eerste keeper geblesseerd uitvalt, is de keuze voor Gorter gewoon terecht. Alhoewel ik er wel bij moet zeggen dat ik vind dat Ajax zich nog moet roeren op de keepersmarkt", begint Driessen in een video-item van De Telegraaf.

Artikel gaat verder onder video

"Ajax heeft het vertrouwen in Gorter nooit uitgesproken en van die Duitser (Ramaj, red.) weet je het niet. Pasveer en Rulli zitten voorlopig in de lappenmand. Dan denk ik: bel naar Friesland en vraag of de keeper van het Nederlands elftal wil komen. Ik denk dat hij dat wel wil en zijn koffers al heeft gepakt om naar Amsterdam te komen", doelt Driessen op Andries Noppert.

De kans is klein dat Ajax deze zomer nog een nieuwe keeper gaat halen. Directeur voetbalzaken Sven Mislintat is volgens het Algemeen Dagblad niet van plan om een doelman aan te trekken, ondanks dat er met Rulli en Pasveer twee keepers in de lappenmand zitten.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee

Eelko
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

"Valentijn Driessen adviseert Ajax" wat een wijsneus!!! Hij doet net als of ze bij Ajax niets weten en dat hij het beleid bepaald.

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die Valentijn lult alleen met de wind mee. Steeds omdat hij denkt dat hij gelijk heeft. NIET DUS, vooral nie tbij mij ! ! !

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Noppert kost ook iets van 10 miljoen. Als je dat al betaald voor de derde keeper is Noppert een koopje en beter dan Rulli.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen