Transferspecialist Fabrizio Romano komt met tweet waarop alle Ajax-fans wachten: 'Here we go'

20 augustus 2023, 09:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © FCUpdate

Transferspecialist Fabrizio Romano is zondagochtend eindelijk met de tweet naar buiten gekomen waarop veel Ajax-fans zitten te wachten. De journalist heeft de term ‘Here we go’ gedrukt op de aanstaande transfer van Josip Sutalo naar de Amsterdammers. Die overgang gaat vermoedelijk dan eindelijk op zeer korte termijn toch rondkomen.

Door de uitschakeling van Dinamo Zagreb door AEK Athene in de voorronde van de Champions League kan er eindelijk worden doorgepakt, anders hadden de Kroaten hem nog een voorronde willen gebruiken. Omdat de Grieken op bijzondere wijze terugkwamen in het duel, vloog Zagreb uit de voorrondes van het miljardenbal en komt de transfer van Sutalo – die scoorde en geel pakte – er alsnog doorheen.

Artikel gaat verder onder video

Ajax gaat 21 miljoen euro plus bonussen betalen voor Sutalo, die een vijfjarig contract ondertekent in de Johan Cruijff Arena. Ajax was zeker niet de enige club met interesse, maar de verdediger wilde zelf graag richting Nederland. De vlucht en medische test wordt gepland, schrijft Romano, waardoor de overgang op korte termijn dan eindelijk zal worden afgerond.

Mogelijk komt niet alleen de deal van Sutalo in een stroomversnelling, maar geldt voor Feyenoord-target Luka Ivanusec hetzelfde. De Kroaten vertraagden de deals echter bewust om zo mét het tweetal te proberen de groepsfase van de Champions League te bereiken. Nu dat definitief niet meer mogelijk is, komt er mogelijk snel schot in de transfers en hebben Ajax en Feyenoord hopelijk op korte termijn hun gewenste versterkingen alsnog te pakken. Bovendien is de financiële noodzaak om te verkopen ook groter voor Dinamo Zagreb.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hopelijk dat hij nu (eindelijk) wél een goede versterking voor Ajax.

Carel Kentie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

brobbey in de spits er mankeer veel aan ik zie iedere wedstrijd het zelfde als hij naar het doel toe loopt en een schot lost heb de doelman de bal de doelman gaat meestal naar de grond dus lift de bal hoog over de doelman en hij zit in het netje

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen