Transfersoap van Mohammed Kudus neemt mogelijk een verrassende wending

24 augustus 2023, 21:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Clubs uit Saudi-Arabië hebben zich te elfder ure gemeld voor Ajax-aanvaller Mohammed Kudus, zo meldt Sky Sports donderdagavond. De interesse uit de oliestaat kan de overstap van Kudus naar West Ham United bemoeilijken.

Sky Sports meldt op basis van een bron dat West Ham de kans op de komst van Kudus op slechts vijftig procent schat. Dat is een stuk voorzichtiger dan de informatie die woensdag naar buiten kwam, over een naderend akkoord voor een transfersom van circa 41 miljoen euro.

Artikel gaat verder onder video

Verslaggever Dharmesh Sheth van Sky Sports merkt evenwel gematigd optimisme bij de Conference League-winnaar. "Er is nog werk te verrichten, maar mij is verteld dat er voorzichtig optimisme is dat de transfer dit weekend over de streep getrokken kan worden."

West Ham is echter niet de enige club die Kudus op de korrel heeft. "Er was ook een andere Premier League-club die zich laat heeft gemeld, maar we vernemen dat hij alleen naar West Ham wil. Er is echter ook Saudische interesse." Kudus speelt donderdagavond met Ajax tegen Ludogorets en heeft een hattrick gemaakt in die wedstrijd.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen