Technisch directeur West Ham vliegt nu naar Bulgarije; transfer Kudus kan vandaag al officieel worden

25 augustus 2023, 10:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Vrijwel niets lijkt de transfer van Mohammed Kudus nog in de weg te kunnen staan. De Ghanees, die donderdagavond Ajax met een hattrick tegen Ludogorets de weg wees, kan vandaag nog een akkoord bereiken met West Ham United. Het ochtendprogramma van Sky Sports pakte vrijdagochtend uit met het nieuws dat Tim Steidten, technisch directeur van West Ham, onderweg is naar Bulgarije.

Steidten wil de overgang van Kudus definitief afronden en een transfer lijkt op dit moment dichterbij dan ooit. Zodra West Ham en de middenvelder tot een akkoord zijn gekomen in Bulgarije, pakken ze het vliegtuig naar Londen voor de medische tests. Het zou dus zomaar kunnen dat Kudus zich vandaag al speler van West Ham mag noemen.

Artikel gaat verder onder video

Naar verluidt gaat de smaakmaker van Ajax zijn handtekening zetten onder een contract van vijf seizoenen. In dat contract krijgt Kudus de optie om nóg een extra jaar te tekenen bij The Hammers. Beide partijen hopen op een akkoord, al meldt Sky Sports dat er nog wel werk aan de winkel is voor West Ham.

The Athletic meldde eerder deze week dat Ajax een bod van zo’n 41,5 miljoen euro (plus drie miljoen euro aan bonussen) zou gaan accepteren. Ook zouden de Amsterdammers een doorverkooppercentage van zo’n tien procent hebben bedongen. Kudus bevestigde donderdagavond, na het Europese duel tegen Ludogorets dat hij met West Ham heeft gesproken over een transfer.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Al? Het is 25 augustus xD. Ajax mag blij zijn als ze nog een goede vervanger kunnen halen.

kib*
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Conceicao.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heeft nog totaal geen rendement laten zien. Neemt niet weg dat hij zeker potentie heeft hoor. Maar het vertrek van Kudus opvangen met een veredeld talent lijkt me niet te gaan gebeuren.

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat Kudus geen maximale heeft junnen laten zien lijkt de reden te zijn dat hij véél te weinig gespeeld heeft. Dit had zeker 40 wedstrijden meer moeten zijn. Ik blijf het jammer vinden dat hij weggaat. Maar toch, ik wens hem veel succces toe net zoals andere ajax spelers uit het verleden die in het buitenland wél erg goed doen. Mijn favoriete speler blijft (altijd) Frenkie de Jong.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen