Sven Mislintat is het zat en haalt hard uit naar De Telegraaf

21 augustus 2023, 14:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Sven Mislintat heeft in gesprek met Kicker hard uitgehaald naar De Telegraaf. De directeur voetbalzaken van Ajax laakt de negatieve berichtgeving van de Nederlandse krant. Volgens Mislintat bekritiseert De Telegraaf 'alles en iedereen' bij Ajax. Van de kritiek trekt hij zich overigens weinig aan.

Valentijn Driessen en Mike Verweij van De Telegraaf hebben zich de afgelopen maanden meerdere malen negatief uitgelaten over Mislintat. Zeker Driessen is kritisch op het beleid van de opvolger van Marc Overmars. "Er is met name één tabloid die kritiek heeft op alles en iedereen bij Ajax. Ik hecht geen waarde aan dergelijke bevooroordeelde en persoonsgerichte berichtgeving", zo laat Mislintat weten.

Artikel gaat verder onder video

Als directeur voetbalzaken zit Mislintat middenin een drukke periode. De selectie van Ajax ondergaat deze zomer een heuse metamorfose. Onder meer Jurriën Timber, Edson Álvarez en Dusan Tadic zijn vertrokken, terwijl met Josip Sutalo, Carlos Forbs, Chuba Akpom, Benjamin Tahirovic, Anton Gaaei, Diant Ramaj, Jakov Medic en Branco van den Boomen tot nu toe acht nieuwe spelers zijn gehaald.

Ondanks dat het de afgelopen maanden geen moment rustig is geweest voor Mislintat, heeft hij het goed naar zijn zin in Amsterdam. "Ajax is voor mij een van de meest iconische, meest fascinerende clubs ter wereld. Dat zie je in het stadion, in elke kamer en op elke muur. Hoe ik het hier aanpak? Systematisch en in de juiste volgorde. De belangrijke dingen komen eerst. We hebben tot 31 augustus om de selectie op te bouwen. Daarna valt er niets meer te corrigeren. Tegelijkertijd moeten we inkomsten genereren door het gebrek aan Champions League-voetbal. Voordat we kopen, moeten we verkopen."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vroeger was een krant objectief en bracht slechts nieuws, tegenwoordig blijkt een krant een mening te hebben in het geval van de Telegraaf over Ajax.

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Met "vroeger" ga ik iets verder terug dan de jaren 70.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als hij zo reageert doet het hem toch wel meer dan dat hij doet voorkomen

sandrode
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

mislintat moet een eierdop op zijn hoofd doen

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat ik al eerder zei hier . De telegraaf doet bij elke club hetzelfde. Alleen bij ajax zijn ze het niet gewendt omdat het succes had . En de telegraaf dus weinig te zeggen had . Nu gaat het minder en zijn ze ook kritisch op ajax . Idd dat gaat soms ver maar dat is zoals de media en deze krant is . Verder is het ook niet zo dat de media nooit gewoon een punt heeft .

Rienh
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niks dan negatieve reacties over Ajax . Men denk dat ze gelijk met elkaar ingespeeld zijn . Het is een nieuwe groep jonge spelers .. die moet je even te kans geven om een hechte elftal te zijn . Zeikers allemaal .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen