Slot sluit niet dat Feyenoord nog gericht de transfermarkt opgaat

20 augustus 2023, 14:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Het is niet uitgesloten dat Feyenoord de transfermarkt opgaat om een vervanger te halen van Justin Bijlow. Omdat de keeper er weken en vermoedelijk wel maandenlang uit ligt, hebben de Rotterdammers alleen Timon Wellenreuther en Kostas Lamprou nog over voor de posities in het doel.

"Ik denk dat iedereen wel kan snappen dat Justin snakt naar een volledig seizoen. Als je al bij de tweede wedstrijd er weken uit ligt, dan komt het voor hem hard aan”, zei Slot, die vooral aan Bijlow wilde denken en nog niet al te veel aan de gevolgen voor Feyenoord.

Artikel gaat verder onder video

Maar die gevolgen zijn er uiteraard wel, beseft de coach. “Het is gisteren gebeurd. Als je het goed vindt, dan zit mijn focus vandaag op de wedstrijd. Daarna zullen we vandaag met de betrokkenen, die daar misschien zelf wel al ideeën over hebben, gaan nadenken en gaan vragen hoe we dit gaan oplossen.” Daarbij werd door hem de optie genoemd om er een speler bij te houden, maar zeker is dat dus nog niet.

Ook werd Slot gevraagd naar de invulling van zijn middenveld, waarbij de vragenstellen aannam Calving Stengs op tien start voor Quinten Timber. Maar dat bleek niet juist. “Het is ons nog niet gelukt dat Timber en Zerrouki naast elkaar te laten renderen. (...) Sta er niet van te kijken als Stengs verder terugspeelt dan wat jij net omschreef”, doelde Slot op Stengs als linkermiddenvelder in plaats van als nummer tien.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Met het aankopen van een keeper had je eerder moeten nadenken. Je gaat een keeper als 3e keeper oppikken Lamprou en die krijgt al meteen te horen er moet er een bij komen. had dat eerder gedaan. Je maakt men niet wijs dat er geen 3e jeugdkeeper is bij Feyenoord. Helaas weten we dat Bijlow geen zekere keeper voor een heel seizoen is en te blessuregevoelig jammer genoeg daar het wel de beste keeper van Nederland is. Bij Sparta staat anders ook een klasse keeper niets dan lof over hem. En dan wordt er gesteld om er een speler bij te houden m.a.w. er had er een verkocht mogen worden maar mag nu blijven, lekker beleid en als ik de wedstrijd zo zie dan zal men zeker Jahanbakhsh blijven houden aangezien die al 2 keer basis gestaan heeft en geen gebakje in elkaar kan trappen. Laat de jeugd maar op de bank Sauer scoorde wel maar is ook erg handig en slimme speler idem Minteh Zet die er dan in.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen