Slot onder vuur na vinden van makkelijk slachtoffer Feyenoord: 'Schandalig, hij speelde erg goed'

20 augustus 2023, 15:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft Thomas Beelen halverwege gewisseld. De verdediger ging bij het openingsdoelpunt niet vrijuit en werd geslachtofferd. “Hij had veel korter moeten dekken”, oordeel Kees Kwakman in de rustanalyse bij ESPN. David Háncko dekte door, maar Beelen niet en dus kwam doelpuntenmaker Charles-Andreas Brym vrij, die goed afrondde. Overigens scoorde Brym na de pauze opnieuw en ging na Beelen ook Alireza Jahanbakhsh halverwege naar de kant.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je kunt Beelen niet de schuld geven, Heel de achterhoede (tem en staf) is er schuldig aan. En helaas was het achterin zeer droevig gesteld met enkele spelers en dan maar zeggen die moet maar verkocht worden de rechtsback maar was wel altijd een van de aanjagers. Er zal meer peper in het hol moeten zo lui men speelde en we moeten ook zeker niemand afkraken maar Geertruida zie ik toch liever geen rechtsback staan. helaas onze aanjager is verkocht die was schijnbaar niet goed zat. Dat Jahanbakhsh in de basis stond was al een vreemd besluit. Mocht weg en toch staat hij er in en de jeugd lekker op de bank laten zitten. Toen die erin kwamen werd het wel even een stuk beter.

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Denk dat de slechtste speler Stengs was en die mocht blijven staan. Die had ik er voor de rust al uitgehaald, maar ja het was de duurste speler.

kib*
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Beginnende scheurtjes in het Rotterdamse ? Zo ging het ook met Schreuder bij 020.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen