Rafael van der Vaart schiet alle kanten op bij Studio Voetbal: 'Welke snoepjes heb je op?'

14 augustus 2023, 07:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Studio Voetbal

De eerste uitzending van het seizoen van Studio Voetbal heeft behoorlijk wat stof tot napraten opgeleverd. Pierre van Hooijdonk maakte een forse beschuldiging aan het adres van Maurice Steijn, maar het was vooral Rafael van der Vaart die de aandacht op zich vestigde.

Zo clashte Van der Vaart met Ibrahim Afellay en vroeg Van Hooijdonk zich op een gegeven moment af welke 'snoepjes' de voormalig speler van Ajax had genomen. Op Twitter zijn de meningen over het optreden van de veertigjarige Van der Vaart sterk verdeeld.

Artikel gaat verder onder video

"Van der Vaart heeft gewoon als enige geen agenda, neemt nergens een blad voor de mond en spaart dus ook geen mensen die bij hem tafel zitten. Ge-ni-aal", wordt de voormalig middenvelder een compliment gemaakt. "Van der Vaart mag zijn eigen programma krijgen. De rest van de Studio Voetbal-tafel kan zijn niveau niet halen", reageert een ander.

YouTube: Twee topfavorieten om topscorer van de Eredivisie te worden

Tegelijkertijd klinkt er veel kritiek op Van der Vaart. "Hij moet nu echt worden weggehaald. Te gênant. Dat geldt ook voor Van Hooijdonk nu, wegwezen", wordt er geschreven. "Ik ga jullie op Twitter een groot compliment geven. Wij maken heel wat mee qua discussies, maar zo kinderachtig als dat het bij Studio Voetbal tussen Pierre en Rafael gaat, maken wij niet zo vaak mee", wordt er op de uitzending gereageerd.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen