Feyenoord grijpt naast de nummer 87 van Manchester City

1 september 2023, 16:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

James McAtee maakt het seizoen op huurbasis af bij Sheffield United, zo bevestigt Manchester City vrijdagmiddag. De centrale middenvelder wordt een seizoen gehuurd van de regerend kampioen van Engeland.

McAtee wilde graag op huurbasis voor een andere club uitkomen, omdat zijn perspectief beperkt is bij de ploeg van Josep Guardiola. Donderdag werd hij door The Telegraph nog in verband gebracht met Feyenoord, dat een poging zou hebben gedaan hem te huren.

Artikel gaat verder onder video

Het was al bekend dat behalve Feyenoord ook Sheffield, Leicester City en Nottingham Forest interesse hadden in McAtee. Eerder deze week werd ook Ajax nog aan McAtee gelinkt: directeur Sven Mislintat zou de Engelsman zien als een extra optie om Mohammed Kudus te vervangen.

De twintigjarige middenvelder, die met rugnummer 87 zeven officiële wedstrijden speelde voor Manchester City, keert volgend seizoen in principe terug in Manchester. Er is geen sprake van een optie tot koop in het huurcontract van McAtee. Zijn contract in het Etihad Stadium loopt nog drie jaar door.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen