Maxim Hartman maakt Vandaag Inside en Johan Derksen met de grond gelijk

13 augustus 2023, 21:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Radio 1

Maxim Hartman heeft weinig zin in de terugkeer van Vandaag Inside. De televisiemaker, zondag zestig jaar geworden, was op zijn verjaardag te gast bij het programma De Perstribune van Radio 1. Daar verkondigde hij zijn ongezouten mening over 's lands meest bekeken talkshow.

"Het programma is nog erger geworden dan ik had gedroomd. Het is alleen maar populistisch, aartsconservatief aanzetten tot haat, met wanstaltige meningen, voor een zeer dom publiek", stelt Hartman, die net als bijvoorbeeld Johan Derksen zelf ook nooit een blad voor de mond neemt. Waar het verschil zit? "Dat ik slim ben. Zij doen alleen maar wat de domme massa wil. Ik pas me niet aan."

Artikel gaat verder onder video

"Ik ben altijd oprecht en origineel, ik doe nooit iemand na. Ik zoek niet naar bevestiging en zeker niet van domme mensen. Dat is wat zij doen en dat vind ik zeer kwalijk. Wat er met Sigrid Kaag gebeurd is, is mede te danken aan Johan Derksen. Die heeft avond na avond zitten kloten en zitten haten. Ik vond hem vroeger hartstikke leuk, maar hij is steeds erger geworden en beseft niet wat zijn verantwoordelijkheid is", stelt Hartman tot slot.

De tirade van de televisiepersoonlijkheid wordt met goedkeuring ontvangen door Sander Schimmelpenninck, die in het verleden meermaals te gast was bij het programma. "Maxim mooie baas. We hebben meer brute maar faire mannelijkheid nodig in de strijd tegen domrechts", schrijft Schimmelpenninck op X, het voormalige Twitter. Na een zomerstop begint maandag het nieuwe seizoen van Vandaag Inside.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De pot verwijt de ketel gezien jouw uitspraken. Jij hebt ook weleens onbeschofte uitlatingen gedaan. Ik ben geen fan van Derksen en hij gaat weleens over de scheef met uitlatingen net zoals Gijp en Genee maar om alle kijkers van dit programma voor dom volk uit te maken laat zien welk niveau jezelf hebt. Misschien komt hier wel een vorm van jaloezie naar voren vanwege de kijkcijfers van Vandaag Inside.

Dobbertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Meneer Hartman heeft helaas nog steeds niets geleerd van de deplorables van mevrouw Clinton. Geschiedenis herhaalt zich. Gelukkig is meneer Hartman natuurlijk wel toegelaten bij mensa......

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hartman in Oranje!

Thomvak425
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mevrouw Clinton had volkomen gelijk met haar deplorables, het was alleen niet zo slim om het hardop te zeggen. Of het nou deplorables zijn of dom rechts, sorry, maar het is kritiekloos volk dat blind idioten als Derksen cs volgt. En nog stemrecht heeft ook.

Chucky
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als het kabinet kijkt haal is wat meer geld weg bij de npo en noem maar op

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach, Hartman staat er bekend om zijn meningen op een provocerende manier te brengen. Als je echter iemand anders "dom" gaat noemen, zoals in dit geval zowat 1 miljoen kijkers naar VI, komt dat bij je terug als een boemerang en krijg je vanzelf een tikkie. Van Schimmelpenninck kun je ook niet anders verwachten dan meeheulen met de wolven in het bos.

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat is heulen? Woon je in België of zo? Heulen?

Thomvak425
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En wie zijn de wolven?

sandrode
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

met de vijand meeheulen,.. alleen is het huilen met de wolven in het bos. voor de rest is Hartman een beroepsprovocateur die niets zinnigs zegt en Derksen een grijsgedraaide plaat die blijft hangen. weinig voetbalnieuws zou ik zeggen

kib*
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben geen fan van Hartman met zijn vulgaire gedachten over vrouwen, maar hij heeft gelijk met deze zin: "Het programma is nog erger geworden dan ik had gedroomd. Het is alleen maar populistisch, aartsconservatief aanzetten tot haat, met wanstaltige meningen, voor een zeer dom publiek". Met "dom publiek" bedoelt Hartman: "Kleyne Luyden". Populistisch is het programma wel en meer door Derksen dan door Gijp en dat scoort tegenwoordig, zeker bij mensen die niet door denken en alleen maar op sensatie uit zijn. Aanzetten tot haat doet Derksen ook: Timmermans, Kaag, Sylvana Simons, Van der Sar, KNVB-bestuur, Van Geel en zijn vrouw, Depay, Van Gaal en Truus, Sophie Hermans, Marokkaanse voetballers (Ramaddan/niet naakt willen douchen etc.) en nog veel meer andere personen en bedrijven en ga zo maar door. Het is (nog wel) gemakkelijk voor hem, omdat onder het mom van "vrijheid van meningsuiting" hij zegt wat hij zeggen wil en zijn publiek het geweldig vindt. Derksen heeft hierdoor een podium gekregen. VI is geen programma maar is een sekte.

multatulidekker24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zelden had iemand zo gelijk

joop van rijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De vuilgebekte en vrouwonvriendelijke azijnzijker geeft weer zijn eigen heilige mening wat een droeftoeter

Frank16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sorry hoor, Maxim heeft groot gelijk. Die Derksen snapt niet dat VVD de hoerenlopers van de financiële markten zijn. Dat ziet Maxim helaas nog niet. We worden als stemvee gezien met hun achterbakse neoliberale ideeën die veel kapot hebben gemaakt. Je hoeft alleen maar aan Trump te denken die ook alles kapot heeft bezuinigd zgn. dat alles efficiënter zou zijn. Kwatsch natuurlijk Lage belastingen waar niemand iets aan heeft, behalve de superrijken.

kib*
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat Derksen telkens als zijn mening uit zou een middelbaar scholier van 14 jaar ook kunnen vertellen, maar helaas is zijn parochie gek op wat Derksen vanuit zijn ivoren toren uitkraamt. Derksen wordt door zijn volgzame discipelen op een voetstuk geplaatst en Derksen wordt samen met die andere twee beter betaald dan wetenschappers, chirurgen mensen waar de samenleving als het er op aankomt veel meer aan heeft dan aan Derksen en Co. Nogmaals eng kliekje.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen