Maarten van Rossem neemt Vandaag Inside onder vuur en werpt serieuze vraag op

15 augustus 2023, 14:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © KRO-NCRV

Maarten van Rossem vraagt zich af of de mannen van Vandaag Inside de Nederlandse democratie wel een goed hart toedragen. Onder meer de uitspraken van René van der Gijp over Frans Timmermans zijn bij hem niet in goede aarde gevallen.

Van der Gijp waarschuwde in aanloop naar het nieuwe seizoen van Vandaag Inside dat Timmermans 'eraan gaat', terwijl Johan Derksen de (beoogde) lijsttrekker van de nieuwe combinatie PvdA/GroenLinks 'levensgevaarlijk' noemde. "Die lui van… hoe heet dat programma? VI. Je zet jezelf toch wel te kijk als je vertelt dat je hem van tevoren kapot gaat maken. Jongejongejonge", aldus Van Rossem in zijn podcast.

Artikel gaat verder onder video

"Dragen deze lui (Wilfred Genee, Derksen en Van der Gijp, red.) de Nederlandse democratie een goed hart toe?", vraagt hij zich hardop af. "Dat vraag je je wel een klein beetje af. Aan de andere kant is het natuurlijk zo: de kijkers van dat programma dat zijn toch niet zulke linkse stemmers, denk ik, dus dat zal er niet van komen."

In de studio van De Slimste Mens zullen Van Rossem en Derksen elk geval niet tegenkomen. Het boegbeeld van Vandaag Inside peinst er niet over om aan te schuiven als kandidaat bij het populaire televisieprogramma, waar Van Rossem het enige jurylid van is.

Bij Vandaag Inside reageerde Van der Gijp maandagavond op de uithaal van Van Rossem. De video is hieronder te bekijken.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van Rossem; Onze nationale azijnpisser !

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Steeds dat gezeik over vi. Laat iedereen lekker kijken wat hij of zij wil . Er zijn veel mensen die het wel kijken ,dus een grote doelgroep . Of je het leuk vindt of niet

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind de uitspraken over Timmermans heftig.

Peep
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo te horen hebben de mannen de wijsheid in pacht Schoenmaker hou je bij de leest En ga praten bij de tafel waar je wel goed in bent ( voetbal )

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Veel wordt opgeklopt door de media . Met grote koppen ,terwijl het best mee valt als je kijkt ,of dat het niet eens zo is. Denk dat veel mensen nog steeds niet weten waar dit programma omdraait. En dat is nu net hun mening!! . Dus ze beweren helemaal niet de wijsheid in pacht te hebben . Ze geven hun mening omdat sbs 6 en heel veel mensen dat willen horen

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

als je moet kiezen tussen Derksen, Gijp of van Rossum dan valt die laatste zonder meer af. De grootse kwal op de TV die zo serieus iets kan zeggen dat je hem zijn mand in zou schoppen. Het is een grote zeur en altijd negatief. Dat ze Timmermans niet mogen is hun goed recht en dat is ook mijn mening dat die het land kapot maakt en de bevolking nog meer op kosten gaat jagen. Hij heeft in Europa dan een belangrijke functie gehad maar denk dat ze hem liever zien gaan dan dat hij gekomen is en daar heeft hij ook Nederland een loer aangedraaid met zijn stikstofbeleid. Het gehele programma van de slimste mens is gewoon gebakken lucht. Gelukkig kan ik mijn afstandsbediening nog vinden die meteen af als dat programma komt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen