Johan Derksen slaat terug: 'Ik begrijp hem wel, niemand neemt zijn programma serieus'

19 augustus 2023, 12:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © SBS 6

Johan Derksen heeft gereageerd op de uitspraken van Tijs van den Brink. De 53-jarige journalist vroeg zich deze week hardop af wat het uitmaakt wat het boegbeeld van Vandaag Inside van bepaalde politici vindt. Dat deed hij naar aanleiding van een artikel in het Algemeen Dagblad, waarin naast Derksen ook Wilfred Genee en René van der Gijp zich uitlieten over onder meer Dilan Yesilgöz en Frans Timmermans.

Van den Brink sprak zijn verontwaardiging uit bij de radiotalkshow Spraakmakers van NPO Radio 1. "Ik zag een artikel in het Algemeen Dagblad waar vrolijk was opgeschreven wat de mannen van Vandaag Inside vinden van de lijsttrekkers. Gewoon een heel artikel over de mening van Johan Derksen en René van der Gijp over Dilan Yesilgöz en Frans Timmermans en zo. Ik denk dan: jongens, waar gaat het over? Doe even allemaal normaal. Dat het zo belangrijk wordt gemaakt. Wat maakt het nou uit wat Johan Derksen van Yesilgöz vindt."

Artikel gaat verder onder video

Ergens heeft Derksen wel begrip voor de uitlatingen van Van den Brink. "Kijk, ik was een doorsnee voetballer, maar ik heb wel een mening. Dat is slechts een mening. Als de mensen dat vermakelijk vinden, dan hebben we kijkers. Daarom zit ik hier. Maar het is geen evangelie wat ik zeg. Ik begrijp Tijs wel. Hij heeft een serieus opinieprogramma (Op1, red.) en dat neemt niemand serieus. Wij doen het aan de losse pols hier en dan zijn er mensen die dat serieus nemen", geeft Derksen een steek onder water aan Van den Brink.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

kib*
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Derksen, Genee, Gijp kom op FCUpdate, jullie zijn toch een FC= Football Club site en geen mediacourant ? Waarom steeds artikelen die niets met voetbal te maken hebben op deze site plaatsen ?

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat ik al eerder zei waarom steeds topics over vi . Elke uitspraak komt op deze site. Zijn we zo gek op clicks !? . Je krijgt steeds dezelfde reacties namelijk.

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Derksen is een omhooggevallen handige jongen. Doorsnee burgerlijke meninkjes die alle kanten opzwabberen zonder enig principe. Overigens niks mis mee, maar niet bepaald een ziener. En Derksen was geen middelmatig voetballer, maar een blinde werker zonder techniek.Ik zal nooit vergeten hoe schofterig hij details deelde over Cruijff voor de slechte biografie van Kok. Vele malen meer onder de gordel dan Van Hooydonk tegen Steijn. Johan kon zich niet meer verdedigen. Echte smeerlapperij.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen