Johan Derksen nodigt Pierre van Hooijdonk uit voor Vandaag Inside

16 augustus 2023, 22:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Vandaag Inside

Pierre van Hooijdonk is van harte welkom om bij Vandaag Inside publiekelijk zijn excuses aan te bieden voor zijn uitspraken over Ajax-trainer Maurice Steijn. Wat Johan Derksen betreft, schuift de voormalig aanvaller donderdag al aan tafel. Van Hooijdonk rectificeerde woensdagmiddag zijn uitspraken over Steijn, maar zal bij Studio Voetbal geen toelichting kunnen geven. Bij dat programma is hij voorlopig niet welkom.

De ontwikkelingen rond Van Hooijdonk komen woensdagavond bij Vandaag Inside meteen ter sprake. "Jij zei net iets opmerkelijks in de wandelgangen. Jij zei: morgen kunnen we hem gewoon uitnodigen. Toch?", richt Wilfred Genee zich aan het begin van de uitzending tot Johan Derksen. "Jazeker, wij kunnen aantonen dat wij ruimdenkender zijn. Ik vind Pierre van Hooijdonk helemaal geen aardige jongen, maar hij is van harte welkom om hier zijn excuses te maken als hij bij de NOS niet kan."

Artikel gaat verder onder video

Derksen vindt dat Van Hooijdonk emotioneel te betrokken is bij zijn zoon Sydney. "Dat is de oorzaak van alles. Er is niets erger dan een trotse vader die denkt dat hij Cruijff thuis aan de keukentafel heeft en dat zo'n jongen gepasseerd wordt. Pierre wilde dat kwijt, want het is Pierre een doorn in het oog dat de man die hij verguisd heeft in Breda nu trainer van Ajax is geworden."

De beschuldigingen van Van Hooijdonk aan het adres van Steijn kwamen voor René van der Gijp als een grote verrassing. "Hij is iemand die zijn woorden op een weegschaaltje legt, heel goed nadenkt over wat hij zegt en heel overwogen antwoorden geeft. Dit verwacht je eerder van zo'n flapuit als Prem Radhakishun. Ik vind wel dat als je via een statement je excuses aanbiedt en het dan nog een keer tijdens het programma zegt dat het niet handig en dom was, het klaar is. Zand erover en we gaan weer verder met het leven."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik heb een donkerbruin vermoeden dat Pierre's advocaat hem dat af gaat raden.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tuurlijk en heeft dat dus al gedaan . En derksen snapte v hooijdonk wel ,en zou dat ook gedaan hebben . Dus weer storm in een glas water . Op naar het volgde stukje hierover waarschijnlijk .

kib*
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als ik Pierre ben zou ik het nooit doen om bij die gasten, die totaal niks met zijn affaire te maken hebben, langs te komen. Je gunt dat stel toch geen enkele kans om eerst karaktermoord op je te plegen en dan ook nog je laatste restje aan hen te geven om hen te plezieren. Trouwens het is een voetbalkwestie tussen Steijn en jou Pierre en als top voetballer heb je veel meer bereikt dan Derksen (en Gijp) ooit zouden konden bereiken. Ik denk terug aan je vrije trap tegen Dortmund om de UEFA-cup en je werd tijdens en na de wedstrijd door de supporters van Zuid doodgeknuffeld als het ware. Die Beker staat, dankzij jou nu in het Feijenoordmuseum. Laat ze het heen en weer krijgen die gasten.

Jelly4Roll
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Pierre had in het verleden ook al eens televisie-feud met Robin van Persie. Krotje heeft opzich wel een beetje gelijk, zijn vrije trappen waren vaak gelijk aan een penalty. Feyenoord 0-0 Fortuna

kib*
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Destijds hadden de maatjes Bergkamp en Jonk ook flink ruzie met elkaar gekregen, tot nu toe geloof ik. Kan gebeuren.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen