Johan Derksen maakt 'bellende barkeeper' Sven Mislintat duidelijk verwijt

15 augustus 2023, 15:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Vandaag Inside

Johan Derksen heeft maandagavond bij Vandaag Inside zijn mening gegeven over Sven Mislintat. Het boegbeeld van de populaire talkshow vindt dat de directeur voetbalzaken eruitziet als een barkeeper.

"Hij lijkt niet op een technisch directeur", steekt Derksen van wal. "Ik vind het een barkeeper. Ik zie alleen maar een bellende barkeeper en er komen alleen maar onduidelijke spelers, al schijnt die spits van Middlesbrough (Chuba Akpom, red.) niet zo slecht te zijn. Maar hij is ook aan de prijs."

Artikel gaat verder onder video

Dat de 27-jarige Akpom alleen het afgelopen seizoen veel doelpunten heeft gemaakt, baart René van der Gijp zorgen. "Hij heeft bij Sint-Truiden en in Griekenland gespeeld. En overal: achttien wedstrijden en drie goals, zestien wedstrijden en zes goals. Die 28 doelpunten die hij heeft gemaakt voor Middlesbrough zijn prima, maar het is maar één seizoen, hè."

Ozcan Akyöl zag Mislintat weer bellen toen hij maandag naar de besloten oefenwedstrijd van Ajax tegen Go Ahead Eagles (0-1) keek. "Ik ben erachter gekomen waarom hij constant aan het bellen is: hij heeft aandelen bij een telefoonmaatschappij", grapte de schrijver, die verwees naar een Youfone-reclame, waarin Marcelino Wunderlich, een alter ego van Ruben Nicolai, te zien is. Mislintat zou volgens Akyol lijken op Wunderlich.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

JMP
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben groot fan van VI. Maar zodra het over Ajax gaat haak ik af. VI is met vaste tafelgast Valentijn Driessen natuurlijk ordinair de spreekbuis van De Telegraaf. Ajax heeft de samenwerking als mediapartner met De Telegraaf stop gezet. Sindsdien komt er uit de pennen en uit de monden van de Waldorf en Stetler van deze krant enkel en alleen ongenuanceerde, half of niet geverifieerde, negatieve teksten over Ajax. Deze worden klakkeloos overgenomen door het trio aan tafel bij VI. En het mooiste is, met name Derksen volgt het voetbal lang niet meer zo intensief als vroeger. Sterker hij wil nog wel eens het één en ander overslaan. Voor Gijp geldt, weliswaar in mindere mate hetzelfde. Wat zij in de uitzendingen doen is dus niks meer en niks minder dan de gefrustreerde Driessen en De Telegraaf klakkeloos napraten.

WH3K
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zou Johan wel eens in de spiegel kijken :) als Sven op een barkeeper lijkt dan lijkt Johan op een bartijger de persoon aan de andere kant van de bar.

WH3K
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die Ozcan moet hier niet aan tafel gaan zitten wanneer vd Gijp er ook zit, één met een een beetje humor is eigenlijk wel genoeg.

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Technisch directeuren van bvo’s bellen nu eenmaal veel, zeker in de transferperiodes. Als je dat niet begrijpt kun je beter je mond houden. Maar ja, Johan Derksen wordt er voor betaald links- of rechtsom opruiende teksten te uiten. Maar om nu iemand op zijn uiterlijk te beoordelen is ronduit zielig.

kib*
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die klojo van een Derksen is de schaamte voorbij. Hij zei : "dat de directeur voetbalzaken eruitziet als een barkeeper.". Derksen zelf ziet er onrein uit met zijn vieze door sigarenrook bruin geworden snor en vaak is die snor niet eens goed geknipt, bah.. Ik vind Derksen met dat lelijke geknepen rechteroog en die vieze huid en die slechte combinatie pakken en de verkeerde stropdassen, onsmakelijk om naar te kijken. Ik ben wel persoonlijk hè, kan mij niet schelen, Derksen is het vaak.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Fc update heeft zelf geen nieuws meer blijkbaar . Steeds maar weer wat er gezegd is bij programma's ,en vooral vi . Want dan krijg je veel reacties . Met name van mensen die het programma niks vinden . Die zeggen niet te kijken maar dan toch alles weten . Of gewoon willen zeiken . Als je het niks vindt kijk dan niet laat het gaan . En laat andere het wel leuk vinden . V d gijp ,derksen ,en hun gasten zitten daar om hun mening te geven . Dat is de hele opzet ,daarom kijken veel mensen . Je hoeft het ook niet met ze eens te zijn (doe ik ook niet). En je moet ook niet alles serieus nemen . En iedereen komt aan de beurt dus niet alleen maar mislintat of ajax iedereen ! Het is kantine/ cafe praat . Kun je er niet tegen kijk niet. Maar bevooroordeel het ook niet. Er zijn zat programma's waar ik geen zak aan vind. Maar ga daar verder niet over zeuren online

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik kijk inderdaad niet naar dit programma, het is te dom voor woorden. Maar ja, ik lees wel wat er gezegd is. En iedereen mag reageren, dat maakt het meestal wel leuker.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je iets leest kan het in het echt totaal anders zijn .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen