Johan Derksen deed navraag in Breda en weet wat Steijn misdaan zou hebben

16 augustus 2023, 08:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Vandaag Inside

Johan Derksen heeft geen goed woord over voor Pierre van Hooijdonk na zijn ernstige beschuldiging aan het adres van Ajax-trainer Maurice Steijn. De televisiepersoonlijkheid sprak voor de camera van FCUpdate al zijn ongenoegen uit over de voormalig Oranje-international en deed er dinsdagavond aan tafel bij Vandaag Inside nog een schepje bovenop. Derksen denkt dat Van Hooijdonk geen kant meer op kan.

De Telegraaf meldde eerder op de dinsdagavond dat Steijn en zijn advocaat uiterlijk vrijdag een rectificatie willen zien op de site van de NOS. Bovendien eisen zij een verontschuldiging namens Van Hooijdonk bij diens eerstvolgende opwachting in Studio Voetbal. Aan tafel bij dat programma betichtte de oud-voetballer van onder meer NAC Breda en Feyenoord de huidige-trainer van Ajax van ‘duistere dealtjes’ gedurende zijn periode als hoofdtrainer in het Rat Verlegh Stadion. Derksen vindt dat Van Hooijdonk diep is gezakt. “Vind je niet dat Pierre het slachtoffer is geworden van zijn eigen nare karakter?”, vroeg hij aan presentator Wilfred Genee.

Artikel gaat verder onder video

Derksen heeft tussen de uitzending van Studio Voetbal van afgelopen zondag en zijn opwachting bij Vandaag Inside dinsdagavond zijn eigen onderzoekje gedaan. “Ik heb er even achteraan gebeld om te horen wat er nou daadwerkelijk van waar is. Al die geruchten komen van de groepering oud-NAC. Bij NAC heb je al die ex-spelers eromheen. Die zijn het nooit eens met de trainer, zijn het nooit eens met de technisch directeur en weten alles beter. Oud-NAC heeft natuurlijk een beetje de kant van Pierre gekozen en kwam tot de conclusie dat er onder Steijn te veel Hagenezen werden opgesteld. Lex Immers speelde er toen, waarschijnlijk op het plekkie van Sydney van Hooijdonk. En dat was natuurlijk pijnlijk en dáár gaat het om.”

De smaakmaker van Vandaag Inside ziet het somber in voor Van Hooijdonk, die zich mogelijk moet opmaken voor een kort geding. “Van Hooijdonk kan geen kant op. Hij kan zich er ook niet onderuit wurmen, want hij is gewoon schuldig”, aldus Derksen.

Bekijk het hele fragment bij Vandaag Inside hieronder.

YouTube: Derksen en Genee pakken Van Hooijdonk aan: 'Het meest pijnlijke was...'

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Kuipje1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoeveel carrières heeft deze bezemsnor kapotgemaakt?

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die gevaarlijke ouwe gek mr. Derksen is de grootste demagoog die Nederland kent. Deze man begeeft zichzelf niet op social media maar geeft sociale media wel de schuld van alle commotie en ellende terwijl hij en VI inside de voedingsbodem is van menig topic op sociale media. Zij zorgen voor de polarisatie onder onze bevolking en beschadigen menig BN'r. En mr. Derksen ontkent glashard dat zij niet zo machtig zijn en hun gedrag niet van invloed is op een groot deel van de kijkers en samenleving. M.a.w hij vind dat hij niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor de gevolgen die daaruit voortvloeien zoals o.a bedreigingen van politici. Misschien moet mr. Derksen eens na een uitzending via het account van zijn dochter eens gaan kijken wat hij/zij weer hebben veroorzaakt op sociale media. Mijn mening is dan ook dat elke tafelgast die aan dit programma mee werkt mede verantwoordelijk is voor de polarisatie in onze samenleving.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gelukkig is het maar jouw mening. Hij polariseert niet maar geeft, net als jij, zijn mening. Vaak is het ook feitelijk juist wat hij zegt maar veel mensen vinden dat niet fijn om te horen. Jammer dan. Verder natuurlijk volledig of topic ten aanzien van dit artikel

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ben het met je eens quarlon. Maar in deze weet hij ook niks. Het is wat hij denkt .

kib*
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Quarlonk, "Hij polariseert niet maar geeft, net als jij, zijn mening. Vaak is het ook feitelijk juist wat hij zegt maar veel mensen vinden dat niet fijn om te horen." Hoe bepaal jij dit ? Jouw mening doet er wel toe ? Kom op man, wees eens volwassen en heb je eigen visie en hang niet aan die van anderen, in dit geval die mispeer.

kib*
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

F1JPSPecial, Eindelijk een persoon, die alles van VI door heeft en goed er over nadenkt. Gesteund door zijn achterban (kijkers) blijft Derksen een salaris verdienend dat totaal niet in verhouding is tot het salaris van personen die meer voor de samenleving belangrijker zijn dan hem: chirurgen, wetenschappers, economen en wat dies meer zij. Ook zorgt Derksen -onnodig- voor polarisatie en pleegt altijd, ja altijd karaktermoord, recent: Timmermans. "Als Timmermans voor het zeggen krijgt" dan worden geen huizen meer gebouwd. Voor mij hoeft Timmermans geen premier worden, maar dan hoop ik en wens ik dat rondom zijn verblijf in Grollo flink zal worden gebouwd. Derksen is een dissonant in onze al moeilijke samenleving, die door altijd mopperen, een volksmenner is en eigenlijk is hij erger en riskanter dan menig populistische politicus, die als het er op aankomt zijn/haar verantwoordelijkheden neemt, Derksen niet omdat hij een lafbek is. In zijn kielzog is Genée ook een rat om in die terminologie te blijven.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er zijn meer mensen die een riant salaris verdienen hoor, te beginnen de voetballers zelf. En het is niet van belastinggeld Verder mag Derksen gewoon zijn mening hebben zoals jij die ook hebt. En het verhaal van Timmermans en de huizen klopt als een bus. Dat heeft alles te maken met de stikstofberekeningen die in het kader van de bouwvergunningen uitgevoerd moeten worden. Het standpunt van Timmermans is in de EU helder geworden en 1 en 1 is 2. Dat ziet iedereen die een beetje objectief kan zijn

kib*
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Quarlonk, Ach hou op man. Jij objectief ? Wat is je beroep eigenlijk ? Je doet alsof je alle wijsheid in pacht hebt. Je reactie is duidelijk een slap aftreksel van die Derksen.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik werk op afdeling waar bouwvergunningen verstrekt worden en ben op de hoogte van de jurisprudentie van de Raad van State. Verder ben ik het niet altijd eens met Derksen maar waardeer ik hem wel. Valt me verder op dat je wel erg overdreven reageert voor iemand die een andere mening heeft.

kib*
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Quarlonk, dat je op de hoogte bent van de jurisprudentie van de Raad van State zegt mij niks, evenmin het feit dat je op de hoogte van stikstofberekeningen bent, immers er zijn wetenschappers die er meer verstand van hebben. Timmermans heeft "zijn" Greendeal door de Unie gekregen dat spreekt mij meer aan, probeer zelf maar eens om in jouw hoedanigheid bij je werkgever, politieke of sociale omgeving iets dergelijks voor elkaar te krijgen. Ik overdrijf niet met mijn reactie, ik word wel moe van piepels die de "meningen" van Derksen klakkeloos overnemen en hem het gelijk van zijn ongelijk toekennen. Ik waardeerde en respecteerde dikke Derksen toen als panellid van dat programma van Ruud ter Weijden samen met Wim van Hanegem en Hans Kraaij sr., maar het loopt flink uit de hand met zijn ongecontroleerde gevaarlijke insinuaties en complotgedachten. Niet Timmermans, niet Kaag, niet Jetten, niet Simons of Akwasi, niet Wilders zijn gevaarlijk, maar Derksen. De nasleep van zijn vrijblijvende geblèr heeft gevaarlijke gevolgen voor de samenleving.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

QuarlonK je moet hier derksen haten . En meelullen met bepaalde mensen hier . Lekker laten gaan die lui ,en blijven reageren.op jou manier .

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Madurodam?

kib*
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ah daar is ie weer de voorzitter van de greet en meet Derksen's fanclub.

Gert van der Ent
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Beste allen, Bijzonder dat Mr. Derksen zo veel losmaakt bij jullie. Is net als wij gewoon een passant op deze wijze gaan we ze nog belangrijk maken ook. En nooit over iemand zijn salaris beginnen is wat het is ook dat is hun eigen en de salaris betalende opdrachtgever verantwoordelijkheid. En dat verdienen ze doordat wij ze dit podium geven. Laat het los is helaas niet anders we hebben nu eenmaal deze zieke maatschappij geschapen.

kib*
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gert, salaris, achterban, podium, zieke maatschappij, onevenredige beloning zijn in het geval Derksen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor het overige ben ik met je eens.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen