Feyenoord met Minteh én Trauner tegen Almere City FC

27 augustus 2023, 13:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft Alireza Jahanbakhsh en Thoma Beelen op de bank gezet ten opzichte van het gelijkspel met Sparta Rotterdam vorige week. Gernot Trauner is weer fit en draagt de aanvoerdersband zondagmiddag tegen Almere City FC en Yankuba Minteh is beloond voor zijn goede invalbeurt van vorige week op Het Kasteel. Verder zijn er geen bijzonderheden bij de Rotterdammers, waar Ramiz Zerrouki opnieuw op de bank zit.

Beelen ging vorige week in de fout bij een van de goals van Sparta en werd halverwege al gewisseld voor Trauner. De captain is inmiddels fitter geworden en kan langer spelen dan een helft, waardoor hij aan de aftrap begint. Voorin stond vorige week Jahanbakhsh nog aan de start, maar hij maakte weinig indruk en is gepasseerd. Minteh kende, net als Leo Sauer overigens, een goede invalbeurt en mag het ditmaal vanaf het begin laten zien. Paixao komt daardoor vermoedelijk vanaf de rechterkant.

'Bijlow mogelijk eerder terug bij Feyenoord', Slot geeft update over mogelijke vervanger

Artikel gaat verder onder video

Zonder Bart Nieuwkoop (nog altijd geschorst) is Geertruida de rechtsachter van dienst, terwijl het middenveld van de Rotterdammers hetzelfde is als vorige week. Zerrouki, die bij zijn competitiedebuut al vroeg naar de kant moest na de rode kaart voor Nieuwkoop en vorige week negentig minuten op de bank bleef, moet opnieuw genoegen nemen met een plek op de reservebank. Luka Ivanusec (niet speelgerechtigd) en Ondrej Lingr (lichte blessure) zitten niet bij de wedstrijdselectie.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Timber, Stengs, Wieffer; Minteh, Gimenez, Paixao

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Laat die badkuip maar vol water lopen daar daar is tie voor gemaakt 😂🤪😂

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen