Feyenoord baalt: Idrissi vindt nieuwe club, kans op terugkeer verkeken

10 augustus 2023, 15:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Oussama Idrissi (27) keerde deze zomer Feyenoord de rug toe om voor zijn kansen te gaan bij Sevilla, maar de buitenspeler is komend seizoen vermoedelijk niet te zien in Andalusië. Volgens diverse media uit Saudi-Arabië is hij komend seizoen actief is bij het Saoedische Damac FC, dat uitkomt in de hoogste afdeling van het land.

Er zou een zeer lucratief vijfjarig (!) contract voor Idrissi klaarliggen. Daarbij gaat het dus om een permanente transfer, waarbij het nog niet duidelijk is hoeveel er wordt betaald voor de international van Marokko. Voor Feyenoord was het financieel tot dit moment nog niet mogelijk om hem over te nemen van Sevilla, toch had het nog goede hoop om later in de window alsnog toe te slaan voor Idrissi.

Artikel gaat verder onder video

Voor Feyenoord is het nieuws derhalve een forse aderlating, want de Rotterdammers hadden nog altijd hoop om Idrissi nog een jaar te kunnen huren of te kopen, schrijft 1908.nl. “De Rotterdamse club heeft tot de dag van vandaag goede hoop gehad om langer gebruik te kunnen maken van Idrissi, maar die interesse lijkt Feyenoord na het bovenstaande nieuws te moeten laten varen.”

Preview Eredivisie 2023/24! 🇳🇱 De landskampioen, tegenvallende aankopen en de mooiste shirts!

De voormalig speler van Ajax, Feyenoord en AZ komt bij Damac FC samen te spelen met onder anderen Adam Maher. De middenvelder stapte een jaar geleden al over van FC Utrecht naar de club uit Saudi-Arabië, met wie hij afgelopen seizoen met de achtste plaats in de middenmoot eindigde.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Op een enkele bevlieging hier en daar na, heeft hij ook niet echt het verschil gemaakt. Vertraagde vooral het spel en leed veel balverlies.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

1908.nl zit er ook hier weer naast lees het stukje bij fr12 . Ook de interviews van slot en dtk. Idrissi was een optie als op het eind van de window hij nog vrij zou zijn en sevilla hem niet meer zou willen ,en feyenoord nog niemand had gevonden . Dat is allemaal nog niet gaande . Maar onze rutger van 1908 wil landelijk en uiteindelijk op de stoel van derksen . Negatieve aandacht is ook aandacht 😉😀

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

geweldig nieuws toch? met name voor de supporters wereldnieuws, hoeven zij zich niet meer te ergeren

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen