Fabrizio Romano laat met update Ajax-harten sneller kloppen

9 augustus 2023, 16:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax gelooft steeds meer in de komst van Josip Sutalo, zo meldt Fabrizio Romano woensdagmiddag op Twitter. De Amsterdammers hopen volgens de transferspecialist binnen 48 uur een deal met Dinamo Zagreb te sluiten. De onderhandelingen zouden op dit moment gaande zijn.

Ajax probeert al geruime tijd een akkoord te bereiken met Dinamo Zagreb over de transfer van Sutalo, maar vooralsnog zonder succes. Romano onthulde woensdagmorgen dat de Amsterdammers een nieuw bod ter waarde van twintig miljoen euro (exclusief bonussen) op de centrale verdediger hebben uitgebracht.

Artikel gaat verder onder video

Daarbij heeft Ajax ook een deadline gesteld: Dinamo Zagreb moet binnen twee dagen laten weten of het wel of niet akkoord gaat met het bod. Als de Kroatische club bod naast zich neerlegt, dan schakelt Ajax door en gaat het op zoek naar een alternatief.

Sutalo is bij Ajax in beeld als vervanger van Jurriën Timber, die eerder deze zomer voor minimaal veertig miljoen euro de overstap naar Arsenal maakte. De Amsterdammers hopen op korte termijn ook een linksbenige verdediger aan te trekken. Voor die vacature is Hiroki Ito van VfB Stuttgart in beeld.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

HarryPinas16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat ik van de youtube video's hebt gezien van Sutalo is dat hij geen snelheid heeft,een tweede Blind ,hoop dat ik fout zit daarmee

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen