Ajax plots in verband gebracht met drie compleet nieuwe namen

6 augustus 2023, 07:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De transfergeruchten rond Ajax nemen alsmaar toe. De Amsterdammers worden door het Italiaanse Tuttomercatoweb met drie nieuwe verdedigers in verband gebracht, nu de jacht op Josip Sutalo lastig blijkt.

Een bod van minstens twintig miljoen euro bleek deze week niet genoeg om Sutalo los te weken bij Dinamo Zagreb. Directeur voetbalzaken Sven Mislintat werd gespot in Zagreb en sprak 2,5 uur met vertegenwoordigers van de club, maar keerde huiswaarts zonder tastbaar resultaat. Van Mislintat is echter bekend dat hij op meerdere borden schaakt en TMW denkt te weten op welke.

Artikel gaat verder onder video

De eerste kandidaat die wordt genoemd, is Martin Erlic (25). Hij is net als Sutalo een international van Kroatië, maar speelt al zijn hele profcarrière in Italië. Hij heeft een contract tot medio 2026 bij Sassuolo. Ook optie nummer twee speelt in de Serie A: Nehuén Pérez (23), enkelvoudig Argentijns international en op papier tot medio 2027 speler van Udinese.

Tot slot wordt Valentín Gómez (20) van het Argentijnse Vélez Sarsfield genoemd. Hij is de minst ervaren speler van het drietal, maar heeft op zijn jonge leeftijd toch al 53 officiële wedstrijden voor Vélez Sarfield op zijn naam. Het contract van Gómez loopt tot eind 2024.

Sutalo

Josip Sutalo van Dinamo Zagreb is de eerste keus, maar de concurrentie is hevig. Sutalo wordt volgens Germanijak ook begeerd door Nottingham Forest en West Ham United Eerder werd bekend dat Napoli en Fiorentina Sutalo op de korrel hebben. Ajax heeft na het vertrek van Jurriën Timber behoefte aan versterking in de achterhoede.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat krijg je met die treuzelaar. Als je niet doorpakt heb je straks derde keus. Voorlopig hebben ze nog helemaal geen verdediger en ook geen ervaren spits.Na twee maanden nog tot niets in staat gebleken die koekebakker.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Treuzelaar? Onderbouw dat eens even met feiten. Ik wacht ze af.. 3x bieden op je eerste keus, die een club weigert te verkopen noem ik geen treuzelen. De bende verkopen van de voorgangers en dit ook met winst of gering verlies doen noem ik ook geen treuzelen. Media die de spertysan aankoop proberen te dwarsbomen om moraal ridders uit te hangen ligt ook niet aan hem.

kib*
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Brigges, snap het dan toch, als je het geld er niet voor hebt dan kan je het ook niet meteen uitgeven.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niks negatiefs zeggen of twijfels hebben brigges . Dat mag niet van onze zelfbenoemde king . Mislintat is god doet niks verkeerd . Heb jij nog mazzel dat je waarschijnlijk ajacied bent . Want anders begint hij over je club te zeiken (oftewel erover heen lullen ). In zijn hoofd is dit blijkbaar een ajax site ,waar je alles maar goed moet vinden . Met deze gozer is geen enkele normale discussie mogelijk . Inhoudelijk is het gewoon weer helemaal niks . Idd spelers aantrekken is niet zo makkelijk . Maar de duitser waar kingetje heilig in geloofd heeft niet zo'n goed trackrecord . De spelers die hij haalt zijn grote vraagtekens (al doet onze king net alsof hij weet dat ze goed zijn) Bij een of 2 prima maar als de verhalen kloppen worden het er veel. Het wordt een vreemdelingen selectie . Zelfs echte ajacieden hebben zorgen maar king crimson en sommige andere accounts weten het beter . Geloof in je club prima . Maar compleet elke vorm van kritiek negeren en verleggen .

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Krotje ajax heeft geen geld !!!. Die hebben nog steeds meer als de hele eredivisie . Stop gewoon eens met smoesjes joh . De man is in paniek

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De namen zijn weer aan gevulde voor de grabbelton

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mislintat wordt gewoon misbruikt. Het wordt tijd dat Alex Kroes ingrijpt.

Winnetou
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mislintat slim genoeg,maar is geen penningmeester.

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk dat de transfer van Josip Sutalo NIET doorgaat ! ! We zullen dit onder ogen moeten zien.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen