Ajax betaalt 12,5 miljoen euro en heeft volgende aanwinst binnen

20 augustus 2023, 21:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax gaat zich versterken met Gaston Avila, zo weet De Telegraaf. Volgens de krant betaalt Ajax een bedrag van 12,5 miljoen euro om de linksback over te nemen van Antwerp FC. Avila bereikte eerder al een persoonlijk akkoord met Ajax, dus kan op papier alleen de medische keuring nog roet in het eten gooien. De komst van Avila wordt naar verwachting spoedig bevestigd.

De Argentijnse vleugelverdediger, die in zijn vaderland vanwege zijn felheid en verdedigende kwaliteiten wordt vergeleken met Lisandro Martínez, maakte een jaar geleden voor 4,4 miljoen euro de overstap van Boca Juniors naar Antwerp, de club van Marc Overmars en Mark van Bommel. Daar liep zijn contract nog vier jaar door. Bij Ajax kan de 21-jarige Avila tekenen tot de zomer van 2028.

Artikel gaat verder onder video

Maakt Avila inderdaad de overstap naar de Johan Cruijff ArenA, dan blijft Jorrel Hato waarschijnlijk in het centrum staan. De nieuwe aanwinst Josip Sutalo moet zijn verdedigingspartner worden. Avila wordt na Branco van den Boomen, Jakov Medic, Diant Ramaj, Anton Gaaei, Benjamin Tahirovic, Chuba Akpom, Carlos Forbs en Sutalo de negende zomeraanwinst in Amsterdam.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Williamremert
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Amateuristisch ingekocht. Wat bezielde ajax om deze man aantestellen overal de laan uitgestuurd

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Eruit gestuurd? 😅

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En die zo geroemde jeugdopleiding is opgedroogd?

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

"Geweldige aankoop weer", nu een 21-jarige linksback na de 20-jarige rechtsback. Je kan beter Jong Ajax opstellen. Wat een hopeloze man die Mislantat. Hij weigert gewoon Nederlandse spelers aan te trekken. Volgens van Halst zijn die allemaal te duur. Ik moet toch wel even lachen om zoveel onzin. Ze hadden moeten beginnen met een nieuwe keeper (Olij of Noppert) Die Gorter kan er weinig van en was gisteren zeer onzeker en Medic is nu al een miskoop. 5e plaats, meer gaat het niet worden met dit jeugdelftal

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen