Verschrikkelijke strafschop van Bukayo Saka tegen Barça; Arsenal-fans komen met duidelijke oproep

27 juli 2023, 05:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een penaltymisser van Bukayo Saka in de oefenwedstrijd tussen Arsenal en Barcelona houdt de fans van the Gunners bezig. Bij een 1-1 stand ontfermde Saka zich halverwege de eerste helft over een strafschop, die hij naast schoot. Volgens de fans is het tijd voor een andere strafschopnemer.

Barcelona kwam dankzij een treffer van Robert Lewandowski al vroeg op voorsprong in het SoFi Stadium in Los Angeles. Na twaalf minuten zorgde een alerte Saka voor de 1-1, door optimaal te profiteren van slordig wegwerken van Andreas Christensen. Vervolgens kreeg Arsenal een penalty door een handsbal van Ronald Araújo en die bleek niet besteed aan Saka. Aan de overzijde maakte Raphinha er daarna 1-2 van, maar Kai Havertz zorgde weer voor de 2-2.

Saka nam in officiële wedstrijden negen penalty's, waarvan hij er zes benutte. Zijn bekendste misser beging hij in de finale van het EK 2021 tegen Italië.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl