Van der Gijp vernietigend over talkshowgast: 'Ik trek haar niet, iemand met heel veel issues'

28 juli 2023, 10:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Fidan Ekiz was onlangs te gast in het televisieprogramma De Oranjezomer, maar René van der Gijp is overduidelijk geen fan van de journaliste en presentatrice. De manier waarop Ekiz vorige week een verhaal over zogenaamde dickpicks inleidde, heeft Van der Gijp gestoord.

Ekiz vertelde vorige week dat ze ’s nachts wel eens wordt lastiggevallen door mannen die haar ongevraagd foto’s toesturen van hun geslachtsdeel. Aanvankelijk wilde zij het verhaal niet vertellen, maar na aandringen van presentatrice Hélène Hendriks ging zij toch overstag. “Ze begint dan met een verhaal waarvan ze zelf zegt: ik weet eigenlijk niet of ik het moet zeggen”, begint Van der Gijp in de podcast KieftJansenEgmondGijp over Ekiz. “Hélène vraagt dan: waarom zeg je het dan niet? Dan zegt Fidan: ik ga nu iets zeggen waarvan mijn vriendinnen zeggen dat ik dat móét zeggen. Het was een gedoe, een hele lange aanloop, voordat ze uiteindelijk zei dat de ’s nachts dickpicks toegestuurd kreeg. Dat was het verhaal dan”, verzucht de oud-voetballer en analist.

Artikel gaat verder onder video

Van der Gijp geeft ruiterlijk toe geen fan te zijn van Ekiz. “Ik moet heel eerlijk zeggen: die Fidan trek ik niet zo. Het is een hoop gedoe. Zij is volgens mij iemand met heel veel issues, die ze het liefst ook allemaal vertelt”, aldus Van der Gijp, die zelf momenteel met vakantie is vandaag de zomerstop van Vandaag Inside. De analist vermaakt zich echter opperbest zonder de dagelijkse talkshow, garandeert hij. “Ik heb genoeg andere dingetjes te doen. Ik vind het gewoon heerlijk: je kijkt een beetje tv.”

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Tools
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is mnr vd Gijp ook niet iemand vd vele issues? althans dat is in ieder geval te lezen in zijn diverse bio's, enigszins gepastheid mbt meningen zou wel gepast zijn, ook in de tv programma's want zo top of the bill is hij ook weer niet.

Johannes1960
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Voor die domoor is het al snel gecompliceerd. Als het niet over tieten en neuken gaat raakt ie de weg kwijt. Is zelf natuurlijk iemand met gedragsproblemen.

FeyFan2023
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Haha hoor wie het zegt, meneertje "issues" himself. Net als zijn maatje Johan Derksen (hij heeft "gelukkig" een nieuw slachtoffer gevonden in Frans Timmermans - maar die spreekt wel behoorlijk zijn talen, anders dan sukkel Derksen) en mede-zielepoot Wilfried Genee, kan hij niks met vrouwen die zelfstandig kunnen denken en een mening hebben en kunnen uiten. Trio-zielepoten zou ik zeggen. Lekker vrouwen afmaken - zoals "heks" Kaag bij voortduring zonder zelf ergens verstand van te hebben of verantwoordelijkheid voor te nemen. Haal dit soort zielige mannetjes aub van de buis zeg. Liever een positief kritische benadering dan hun zielloze negativisme. TV is er toch niet voor het afreageren van frustraties van een paar mannetjes, die maten te klein zijn voor wat er écht toe doet?

Thomas Hortensius
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is jammer van Rene dat hij de kwaliteit niet ziet, dit zegt meer over Rene dan over de mensen die hij denkt te moeten beoordelen. Als hij zelf aan de tafel zit dan vraag ik me vaak af wat heeft hij voor toegevoegde waarde niets dan wat stom lachen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen