Slot bevestigt slecht nieuws voor Feyenoord: 'Aangegeven dat hij weg wil'

9 juli 2023, 09:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Arne Slot heeft de vertrekwens van Lutsharel Geertruida bevestigd. De centrale verdediger van Feyenoord staat in de concrete belangstelling en wil zelf een volgende stap buiten De Kuip wel maken. “Lutsharel heeft aangegeven dat hij naar RB Leipzig wil.”

Dat vertelt Slot in het Algemeen Dagblad. Als RB Leipzig de interesse doorzet en de biedingen flink verhoogt, dan is er dus een grote kans dat Geertruida in deze zomer vertrekt bij Feyenoord. In Duitsland gaat hij vermoedelijk zo’n vier à vijf keer zo veel verdienen. Wel moet RB Leipzig de biedingen dan flink verhogen, want op de geboden twintig miljoen euro gaat Feyenoord niet eens in. Vermoedelijk moet het dubbele bedrag op tafel komen om hem los te weken in Rotterdam-Zuid.

Artikel gaat verder onder video

Toch is er niet alleen slecht nieuws te melden voor Slot, want de coach ziet dat er met Thomas Beelen al een rechtsbenige centrale verdediger als opvolger gehaald wordt bij PEC Zwolle. Hij heeft Feyenoord verkozen boven zijn jeugdliefde PSV. “We bekeken veel Nederlandse centrale verdedigers en het was duidelijk dat we vol voor Beelen wilden gaan. Het is fijn dat het is gelukt", zei Slot over de aanstaande komst van Beelen, die al vrijwel volledig afgerond werd.

Ook voor Dinamo Zagrebs' Luka Ivanusec is concrete belangstelling, zo bevestigt de openhartige Slot. “We gaan zien of zijn komst haalbaar is. Maar we hebben meer ijzers in het vuur.” De oefenmeester kreeg vorige week wel een belletje van Sebastian Szymanski, die aangaf een permanente transfer te willen en dat is vermoedelijk niet naar Feyenoord. Daardoor moeten de Rotterdammers op zoek naar een nieuwe aanvallende middenvelder.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het dubbele van 20 miljoen opbrengen, 40 miljoen? Ze schieten daar een beetje door. 20 miljoen is al vrij veel geld voor deze jongen. Hij is nog jong, onderdeel van de kampioensploeg maar daar houdt het ook wel bij op. Om nou te zeggen dat hij bekend staat als supertalent of dat hij er voor heeft gezorgd dat Feyenoord kampioen geworden is, nee. Hoort in Nederland nou niet tot de beste of meest uitblinkende spelers. Dan ben je zulke bedragen niet waard.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je onderschat Geertruida behoorlijk. Hij was in meerdere opzichten van grote waarde afgelopen seizoen, met name toen Trauner geblesseerd was bleek dat. Op meerdere posities inzetbaar en afgelopen seizoen belangrijke doelpunten gemaakt tegen Heerenveen en Ajax. 20 miljoen is geen cent te veel. In deze markt eerder veel te weinig

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geertruida 20 miljoen??? hoort in Nederland niet tot de beste spelers ???? WTF praat deze man????? Geertruida is international stond tegen mbappe degelijk te spelen , man heeft zwaar talent zo zie je maar wederom dat je niks van voetbal snapt. Geertruida is zeker 25 waard rechtsback die opkomt en kan mee voetballen op de tegenstander zn helft. tussen 25 en 30 nu na de champions league als hij blijft en zn mannetje staat is het gewoon 35 a 40 miljoen. Nog jong kan zeker nog lang mee.

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij is op meerdere plekken zeer goed, is kampioen geworden en heeft Oranje gehaald. Zowel centraal als rechts achterin erg sterk en solide. 29 basisplaatsen, 1 gele kaart. 3 doelpunten, 2 assists is niet gek voor een verdediger. Denk dat 40 niet misplaatst is, 20 zeker veel te weinig.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik snap die kop niet zo goed. Het is geen slecht nieuws voor Feyenoord maar voor Geertruida zelf. Hij heeft gewoon een contract. Zelfs net bijgetekend en flink opgewaardeerd. 20 miljoen is veel te weinig. Feyenoord hoeft niet te verkopen en Leipzig heeft gigantisch goed zaken gedaan. Gewoon 30 miljoen neerleggen en anders niet op ingaan. Geertruida is een belangrijke pion voor het volgend seizoen.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach ja fc update en een kop van een topic.

WH3K
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dus ze hebben veels te weinig voor de sterspeler gekregen en proberen nu met andere transfers dit weer te compenseren. Slecht onderhandeld bij Kokcü, en nu het dubbele vragen voor Geertruida. Nee de clubs zijn gek 😀

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jammer maar dat maakt voor de positie /opstelling van feyenoord in deze niks uit. Hij weet ook dat hij net bijgetekend heeft. Dat doe je ook niet als je feyenoord geen groot transferbedrag gunt . Het is gewoon dus heel simpel en duidelijk allemaal . Niks om weer te speculeren dat er mot komt . Maarja de media elke dag nieuws. Veel nieuwe namen ,spelers die gaan of blijven , en dat er mot komt

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen