PSV krijgt geduchte concurrentie in strijd om Charles De Ketelaere

30 juli 2023, 11:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Een Italiaanse club mengt zich in de strijd om Charles De Ketelaere, zo meldt PSV-watcher Rik Elfrink op Twitter. De journalist van het Eindhovens Dagblad weet niet om welke club het gaat. Italiaanse media stellen dat Atalanta de aanvallende middenvelder van AC Milan op het oog heeft.

PSV hoopt De Ketelaere als vervanger van Xavi Simons naar Eindhoven te halen, maar het aantrekken van de twaalfvoudig international van België is niet eenvoudig. "PSV vist niet op de meest eenvoudige plek, wat De Ketelaere betreft. Dat hij PSV al zou hebben afgezegd, bevestigt de bron niet", stelt Elfrink zondagochtend.

Artikel gaat verder onder video

Het definitief overnemen van De Ketelaere lijkt financieel onhaalbaar voor PSV. AC Milan wil niet te veel verlies maken op de aanvallende middenvelder, die een jaar geleden voor ruim 35 miljoen euro overkwam van Club Brugge. Waar het huren van De Ketelaere normaal gesproken de enige optie is voor PSV, kan Atalanta hem mogelijk wel kopen.

De Italiaanse subtopper staat namelijk op het punt om Rasmus Højlund voor zeventig miljoen euro te verkopen aan het Manchester United van Erik ten Hag. Met El Bilal Touré werd voor 28 miljoen euro al een vervanger voor Højlund gehaald, maar de club uit Bergamo heeft de financiële mogelijkheden om met De Ketelaere nog een topaankoop te doen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen